Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Dictionare si Encicl ...   Enciclopedii, 61 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 ... 5 6 7
 
Animale
David Burnie
Inegalabil ca impact vizual, acest ghid unic ilustreaza, descrie si explica incredibile încrengaturi de fiinte care formeaza regnul animal.
Pret: 164,99 RON
   
Un portret fidel al planetei noastre, o calatorie fascinanta pe uscat si pe mare, o cautare pasionata de peisaje virgine si de teritorii transformate de munca si de inteligenta umane.
Pret: 230,00 RON
   
O carte fascinanta pentru copilul dumneavoastra!
Pret: 76,00 RON
   
Aceasta carte fascinanta ofera o prezentare unica si accesibila a istoriei artei, examinand legaturile ascunse dintre 50 de artisti extraordinari, care au înfiintat sau au redefinit miscari si traditii artistice.
Pret: 60,00 RON
   
 
Cele sapte minuni ale lumii antice
Peter A. Clayton Martin, J. Price
Intrevazute inca din Antichitate drept culmi ale puterii umane de a edifica, cele sapte minuni (Marea piramida de la Giseh, Gradinile suspendate ale Semiramidei, Statuia lui Zeus din Olimpia, Templul zeitei Artemis din Efes, Mausoleul din Halicarnas, Colosul din Rodos si Farul din Alexandria) au intrigat spiritele si au generat misterul si legenda, ce le inconjoara de peste doua mii de ani.
Pret: 9,81 RON
   
China este pe cale sa devina o mare putere economica a lumii. Ce se afla insa in spatele dezvoltarii sale fulminante din secolul XXI?
Pret: 120,00 RON
   
 
Civilizatii antice
Catherine Salles
Acest volum contureaza o panorama ampla a marilor civilatii ale umanitatii, abordate pe masura aparitiei lor - de la primele piramide egiptene la inceputul mileniului III i.Hr. la cucerirea Romei de catre vizigoti in secolul v d.Hr.
Pret: 119,99 RON
   
 
Cleopatra
Adele GerasJurnalul lui Nefret ne introduce intr-o perioada plina de tulburari din istoria Egiptului antic; este vorba de o fascinanta perioada povestita de o fetita, dar si de o poveste spusa din inima.
Pret: 47,00 RON
   
 
Corpul omenesc
Luann Colombo

Invata despre cea mai complexa structura a universului: despre tine!

Carte sau macheta? Si una si alta. Rasfoieste cartea din paginile careia vei pricepe noi si noi lucruri.

 

Pret: 65,00 RON
   
 
Cronica faraonilor
Peter A. Clayton Martin
Cronica faraonilor este prima carte ne prezinta , in forma narativa, utilizand reprezentari grafice si alte asemenea ajutoare vizuale, toti conducatorii si dinastiile Egiptului in ordine cronologica.
Pret: 100,00 RON
   
1 2 3 ... 5 6 7

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455