Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Afaceri   Marketing, 47 titluri
Alte carti
vezi ce carti ai in 'wishlist'
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4 5
Lucrarea aduce in prim plan sfaturile individuale si colective ale celor mai renumiti specialisti ai acestui secol in diverse domenii, printre care creativitate, copywriting, matematica, reclame de prezentare, direct mailing, productie, management, strategie, liste de clienti, testari, oferte, marketing indirect.
Pret: 45,00 RON
   
Cartea urmareste sa familiarizeze publicul cu o fata mai putin cunoscuta a advertisingului "account planningul" fiind prima lucrare dedicata exclusiv acestei discipline controversate.
Pret: 55,00 RON
   
 
afacerea-de-vis.com
Burke Hedges
Probabil ca o afacere proprie este visul mai mult sau mai putin declarat ori constientizat al oricaruia dintre noi. Pentru Burke Hedges, un asemenea vis a devenit realitate pentru ca a indraznit sa creada in capacitatile proprii. A explorat oportunitatile si a actionat in functie de acestea. Iar esecurile intalnite in cale nu au facut decat sa-l propulseze catre un vis si mai temerar.
Pret: 16,00 RON
   
 
Blog Marketing
Jeremy Wright
Lumea afacerilor este sub influenta unor profunde schimbari care vor redefini granitele marketingului, ale relatiilor publice si ale comunicarii in general. Nu uita ca indiferent de domeniul in care functioneaza afacerea ta trebuie sa fii sensibil la toate aceste schimbari si sa fii cu un pas inaintea competitiei tale. Blog-ul pare sa fie o conditie esentiala pentru succesul afacerii tale.
Pret: 45,00 RON (-10%) 40,50 RON
   
 
Buzzmarketing
Mark Hughes

„Sunt unii care fac un soi de imitatie de marketing corporatist, dar exista si din cei care fac un marketing adevarat. Asta-i marfa adevarata, pentru oameni adevarati.“– Ben Cohen, co-fondator al firmei Ben & Jerry’s Ice Cream si presedintele firmei TrueMajority.org

 

Pret: 49,00 RON (-10%) 44,10 RON
   
 

Harry Beckwith, un reputat specialist in marketing, va ofera aceasta sansa de a reusi in afaceri. Dupa ce veti citi Ce doresc clientii nostri, veti putea vinde orice, oricui.

Pret: 25,95 RON
   
Lucrarea Cele 11 legi imuabile ale Internet brandingului dezvaluie strategiile revolutionare care creeaza un branding de succes prin Internet.
Pret: 40,00 RON
   
Profilurile facute unor companii de prim rang si o acuta analiza pe evolutia unora dintre cele mai cunoscute marci te vor ajuta in munca ta de zi cu zi, indiferent daca esti copywriter, art director, account, strateg, om de media, de PR, brand manager sau ai propria ta afacere.

Pret: 35,00 RON
   
Este de ajuns sa rasfoiesti aceasta carte pentru a-ti da seama ca este una cu adevarat exceptionala.
Pret: 35,00 RON
   
 
Cercetarea de marketing
Petre Datculescu

Cuprinzatoare si plina de observatii pertinente, cartea lui Petre Datculescu descrie metodele si tehnicile care au revolutionat disciplina cercetarii consumatorului si au intrat în practica de zi cu zi a marilor companii si institute de cercetare.

Pret: 90,00 RON
   
1 2 3 4 5

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455