Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Afaceri > Management
Afaceri   Management, 64 titluri
Alte carti
vezi ce carti ai in 'wishlist'
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 ... 5 6 7
Daca angajatii sint motivati, sansele de succes ale afacerii cresc. Va confruntati cu o productivitate scazuta, cu venituri prea mici sau clienti nemultumiti? Poate ca nu ati facut o selectie adecvata a personalului, poate ca nu v-ati instruit bine oamenii sau nu i-ati stimulat suficient.
Pret: 24,95 RON
   

Lucrarea de fata, bestseller pe plan mondial, ofera solutii reale problemelor complexe cu care se confrunta orice manager in activitatea de zi cu zi. Ea este un ghid de management bazat pe dovezi empirice, care cuprinde o serie de principii esentiale pentru intreaga dumneavoastra cariera manageriala

Pret: 19,00 RON
   
 
Afaceri cladite sa dureze
Jim Collins, Jerry I.Porras
Aceasta este una dintre cele mai influente lucrari contemporane. O carte care a zguduit din temelii lumea managementului. Si una dintre cele mai vandute carti de profil din toate timpurile. Jim Collins si Jerry I. Porras se refera la convertirea rezultatelor excelente intro companie excelenta durabila.
Pret: 35,00 RON
   
 
Arata-mi banii!
Jack J. Phillips, Patricia Pulliam Phillips
Usor de citit si bogata in studii de caz, recomandari si instrumente, aceasta carte este un ghid indispensabil pentru orice manager preocupat de problema evaluarii proiectelor, programelor, proceselor si oamenilor.
Pret: 30,00 RON
   
 
"Razboiul este o problema serioasa: ne temem ca oamenii n-ar trebui sa porneasca la razboi fara cugetarea pe care acesta o merita." - Sun tzu
Pret: 13,50 RON
   
Aceasta carte este o lectura esentiala pentru toti cei care, intr-o organizatie, sunt influentati de planificare sau de procesul crearii strategiei. De asemenea, le va fi foarte utila si studentilor si masteranzilor care urmeaza cursuri de strategie corporatista, management strategic si politici de administrare a afacerilor.
Pret: 73,00 RON
   
 
Business Minds
Tom Brown, Stuart Crainer, Des Dearlove, Jorge N. Rodrigues

Cele mai bune idei de la 40 dintre cei mai importanti ganditori de business din lume, intr-o singura carte!

Pret: 49,00 RON
   
 
Capcanele managementului este indispensabila tuturor celor care rivnesc la un stil de conducere aproape de perfectiune.
Pret: 27,95 RON
   
 
Cariera si cascaval va va ajuta sa va dezvoltati disciplina si determinarea de care aveti nevoie pentru a face mai multe, pentru a castiga respectul colegilor si sefilor, pentru a sui rapid scara ierarhica si pentru a gasi mai multa satisfactie si implinire in slujba.
Pret: 15,00 RON
   
Din aceasta lucrare, cititorii vor afla cum sa devina lideri mai eficienti, studiind in acelati timp chestiuni strigente precum puterea, influenta, dependenta si strategiile de schimbare.

Pret: 25,00 RON
   
1 2 3 ... 5 6 7

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455