Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Cunoastere si Autoed ...   Diverse, 117 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 ... 10 11 12
Cartea de fata este structurata de asa maniera incat sa satisfaca toate gusturile si exigentele, precum si toate modalitatile de invatare a legislatiei rutiere.
Pret: 29,00 RON
   
 
11 SEPTEMBRIE 2001
Stefan Aust, Cordt Schibben
Aceasta carte este rezultatul unei anchete minutioase privind pregatirea si executarea atentatului care a schimbat fata lumii la 11 septembrie 2001 si a purtat reporterii Der Spiegel pe patru continente, pentru a culege marturiile persoanelor implicate intr-un fel sau altul in desfasurarea evenimentelor - familiile teroristilor si victimelor, supravietuitorii si anchetatorii.
Pret: 15,50 RON
   
A face dragoste cu Dumnezeu? Sa-l gasim pe Dumnezeu prin sexualitate? De ce nu? Singurul lucru care e surprinzator in aceasta ecuatie este ca n-ar fi trebuit sa para ciudat de la bun inceput.
Pret: 23,00 RON
   
 
A Zecea Viziune
James Redfield

Continuarea romanului "Profeţiile de la Celestine", ne ajuta sa descoperim care este misiunea noastra in aceasta lume, ne ajuta sa inţelegem raspunsul la intrebarile: "Cine suntem?, "Care este rolul nostru aici?", "Incotro ne indreptam?".

 

Pret: 19,00 RON
   
 
Alo? Unde esti?
Maurizio Ferraris

Ce este aceasta masinarie stranie, aceasta inventie minuscula care functioneaza in acelasi timp ca telefon, masina de scris, reportofon, aparat de fotografiat si multe altele? Incredibil, dar adevarat: in telefonul mobil exista mai multe lucruri decat au visat vreodata filosofiile noastre.

Pret: 23,99 RON
   
Cu totii avem nevoie de incurajare si motivare, fie ca e vorba de a intampina o noua zi plini de energie si de ganduri bune, fie ca dorim un moment linistit de introspectie inainte de a merge la culcare.
Pret: 20,00 RON
   
 
Armonia personala
Chalmers James
Avem tendinta de a ne izola de lumina naturala, da a lucra in cladiri neinsufletite, de a ne expune la poluare si de a ne hrani cu alimente de proasta calitate.
Aceasta carte deosebit de originala este rezultatul unei investigatii amanuntite a modului in care toti acesti factori ne influenteaza bunastarea fizica si emotionala.
Pret: 8,00 RON
   
 
Aromaterapia
Dr. Jean Valnet

Folosite inca din antichitate, dar uitate de-a lungul anilor, esentele aromatice au redevenit, pentru cercetatori renumiti si o mare parte din opinia publica, vedete printre metodele terapeutice.

Pret: 24,00 RON
   

Ghidul de fata prezinta modul de folosire, principiile estetice si emotionale ce caracterizeaza fiecare ulei esential.Aromaterapia are puteri nebanuite si benefice pentru toti.Trebuie doar sa le descoperiti.

Pret: 8,00 RON
   
 
Sa te asezi si sa discuti cu Noam Chomsky despre situatiile actuale  trebuie sa fie una dintre experientele cele mai revelatoare.
Pret: 21,20 RON
   
1 2 3 ... 10 11 12

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455