Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Afaceri > Comunicare
Afaceri   Comunicare, 39 titluri
Alte carti
vezi ce carti ai in 'wishlist'
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4
Acest dictionar al brandurilor, alcatuit in urma unor cercetari riguroase, va prezinta date uimitoare despre marci care ne inconjoara la tot pasul-de la Adidas la brichetele Zippo si de la batistele de hartie Tempo pana la tigaretele Gauloises.
Pret: 30,00 RON
   
 
Accepta sa castigi!
Hugh Willbourn
Negocierea reprezinta o componenta esentiala a vietii cotidiene. La serviciu, acasa sau in alte domenii de activitate, negocierea rezolva probleme, creeaza oportunitati si incurajeaza stabilirea unor relatii pozitive.
Pret: 25,00 RON
   
 
Pret: 15,00 RON
   
Buna relationare cu partenerii de afaceri, de conversatie, de prietenie sau de cuplu reprezinta cheia succesului in comunicarea interpersonala.
Pret: 24,95 RON
   
Buna relationare cu partenerii de afaceri, de conversatie, de prietenie sau de cuplu reprezinta cheia succesului in comunicarea interpersonala.
Pret: 26,95 RON
   
Lucrarea, ce vine in completarea celor doua volume privind antrenamentul abilitatilor de comunicare, cuprinde tehnici si metode aplicabile in diverse tipuri de negociere: intre angajator si angajat, intre client si vinzator, intre reprezentanti ai unor unitati comerciale. Acestea sint de un real folos pentru ca partenerii sa se cunoasca reciproc si sa comunice, in asa fel incit negocierea sa devina un proces eficient.
Pret: 32,95 RON
   
 
Arta conversatiei civilizate
Margaret Shepherd, Sharon Hogan
Capacitatea de a dialoga ne distinge ca fiinte umane, este insusi miezul fiintei noastre. Aceasta constituie una dintre abilitatile care se dezvolta mai intai de toate in copilarie, iar stilul unic de a conversa al fiecarei persoane devine parte integranta din personalitatea sa pe tot parcursul vietii.
Pret: 19,50 RON
   
 
Arta de a comunica si de a convinge
Alain Exiga, Gisele Commarmond
Cartea ofera o metoda simpla, precisa si structurata, inspirata din cele mai reusite tehnici comerciale si publicitare.
Pret: 16,90 RON
   
Lucrarea furnizeaza instrumentele cele mai potrivite pentru obtinerea calitatii de buni ascultatori, prezentand regulile de comunicare, toate formele si tehnicile acesteia, precum si principiile fundamentale ce ne vor ajuta sa stabilim cele mai bune raporturi cu cei din jur si, desigur, cu noi insine.
Pret: 13,50 RON
   

Indrazneata si accesibila, Caderea advertisingului si ascensiunea PR-ului este o carte menita sa zguduie din temelii lumea actuala a marketingului

Pret: 55,00 RON
   
1 2 3 4

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455