Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Cunoastere si Autoed ...   Familia, 68 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 ... 5 6 7
 
Autoarea cartii 10 motive stupide care distrug un cuplu va ofera posibilitatea de a va recunoaste greselile, va ajuta sa depasiti egoismul, prioritatile false, legaturile intamplatoare, lupta pentru putere si alte motive stupide care distrug relatia de cuplu.
O frumoasa pledoarie pentru adevaratele valori familiale negate azi cu prea multa usurinta.
Pret: 22,00 RON
   

Nu v-ati  hotarat inca ce nume sa-i puneti copilasului? Oscilati intre un nume traditional sau unul la moda si exotic?

Pret: 19,00 RON
   
 
Abilitati de comunicare
Allan Pease, Barbara Pease
“Abilitati de comunicare” va spune ce calitati va trebuie pentru a avea autoritate asupra celorlalti. Cand va veti valorifica aceste calitati, sa nu va mire daca oamenii vor incepe sa va intrebe: „De unde ai aceasta abilitate de a vorbi atat de convingator cu oamenii?“
Pret: 18,00 RON
   
 
Arena conjugala
Jamie Turndorf

Plina de sfaturi usor de aplicat si de anecdote folositoare, cartea lui Turndorf ofera calea catre pace pe care toate cuplurile aflate in conflict si-o doresc.

Pret: 19,00 RON
   

Daca doriti sa aveti copii care sa reuseasca in viata, pe plan moral si material nu neglijati sa va pregatiti chiar dumneavoastra in acest scop. Cititi acest manual!

Pret: 15,00 RON
   
 
Bebelusi destepti
Dr. Robin Fancourt

O lectura esentiala pentru toti parintii si persoanele care lucreaza cu copii mici.

Pret: 17,00 RON
   
 Pe langa informatii practice (cum se dezinfecteaza biberonul, cand putem incepe sa utilizam un scaun auto pentru a transporta bebelusul, cum se face baia si se taie unghiile sau parul) sunt explicate si numeroase probleme si fenomene care survin in viata si dezvoltarea bebelusului.
Pret: 31,50 RON
   
 

In cartea de fata, dr. Harvey Karp arata cat de usor pot fi linistiti chiar si cei mai agitati bebelusi odata ce reusesti sa vezi lumea din punctul lor de vedere.

Pret: 26,00 RON
   
 
"Calea barbatului superior" este scrisa pentru persoanele care considera ca barbatii si femeile sunt egali din punct de vedere social, economic si politic.
Pret: 22,00 RON
   
 
Nu priviti casnicia ca pe un punct static, ci ca pe modelul ‘mereu impreuna’, un model dinamic, in continua transformare, ales de voi pentru a strabate drumul vietii.
Imaginea acestei treceri, de la static la dinamic, este suficienta pentru a va face sa intelegeti ca e firesc sa apara obstacole de-a lungul drumului si este la fel de firesc sa le rezolvati, bucurindu-va zilnic unul de celalalt.
Pret: 20,00 RON
   
1 2 3 ... 5 6 7

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455