Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Cunoastere si Autoed ...   Arte aplicate, 7 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
Curs practic de Karate Do Shotokan constituie o premiera in domeniu, subiectul fiind tratat in cadrul unei lucrari de anvergura, conceputa pentru a veni in sprijinul tuturor celor care vor sa se initieze in tainele Karate Do.
Pret: 29,95 RON
   
 
Do In
Anne Beatrice Leygues
In Japoneza, “do” inseamna cale si “in” energie. Bazat pe principiile echilibrului universal – Tao -, Do in este o tehnica de automasaj care se bazeaza pe stimularea marilor functii ale corpului, prin intermediul punctelor de acupuntura. Favorizand echilibrarea energiilor, el procura destindere, satisfactie si armonie.
Pret: 9,90 RON
   
 
Feng Shui magic
Lillian Too
Învata cum sa folosesti magia dragonului chinezesc pentru a obtine succesul, lasând sa pluteasca spre dragonii din ceruri baloane cu dorinte sau invocând protectia dragonului prin talismane si amulete. Scapa de ghinion când calatoresti, prin ritualuri simple, de 10 minute, care activeaza puternica magie a elementelor.
Pret: 28,80 RON
   
Cartea nu se adreseaza specialistilor, ci urmareste conceptele de baza legate de realizarea fotografiilor si de aparatele de fotografiat.
Pret: 26,95 RON
   
 
Reflexoterapia
Dr. Frankie Avalon Wolfe
Indiferent dacă vreti să lucrati doar pe membrii familiei si pe prieteni sau intentionati să deveniti reflexoterapeut profesionist, cartea de fată vă va fi de mare ajutor.
Pret: 30,00 RON
   
 
Trezirea samuraiului
Pierre Fayard
Confruntata cu provocarile societatii contemporane, ce obliga organizatiile sa gaseasca noi strategii de management, Japonia a experimentat principii inspirate de propria cultura, gasind in modelul comunitatilor de cunoastere o alternativa eficienta la metodele traditionale.
Pret: 24,95 RON
   
Noi concepem lucrurile cu mintea; mintea asta interpreteaza intruna. Putem intelege frumusetea si uratenia, dar cum e cu alte interpretari?
Pret: 28,00 RON
   

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455