Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Cunoastere si Autoed ...   Dragoste si sex, 47 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4 5
 
Arta de a iubi
Don Miguel Ruiz

In "Arta de a iubi" Don Miguel Ruiz scoate la lumina convingerile noastre bazate pe teama care ne impiedica sa iubim si genereaza toate suferintele si dramele din relatiile noastre de cuplu.

 

Pret: 15,00 RON
   
 
Ascetul dorintei
Sudhir Kakar

Romanul Ascetul dorintei este o reconstituire a vietii lui Vatsayana, care se presupune ca a fost autorul Kamasutrei, cel mai popular tratat erotic scris vreodata. Este o poveste pasionala si neobisnuita cu elemente de filosofie sexuala si detalii stralucitoare...

Pret: 29,90 RON
   
 
Barbatii, dragostea si sexul
David Zinczenko si Ted Spiker

In acest ghid amuzant si fascinant, conceput special pentru femei, mii de barbati marturisesc care sunt factorii care-i impulsioneaza, care-i franeaza sau care-l transforma pe ,,acum" in ,,pentru totdeauna".
.

Pret: 19,00 RON
   

In aceasta carte, Osho - omul care a inspirat milioane de oameni din America si din intreaga lume - descrie o perspectiva unica asupra sexului, pe care il prezinta ca pe o poarta catre cunoasterea de sine.

Pret: 29,00 RON
   
 
Cartea dorintelor
Dr. Gťrard Leleu
"Cand iubirea sovaie, trebuie sa te resemnezi la a supravietui fara afectivitate si fara chef, langa acelasi partener, sau e mai bine sa-l schimbi? Altfel spus, trebuie sa faci din viata ta sentimentala un perpetuu lant de concesii ori o succesiune mai mult sau mai putin amara de legaturi efemere? Dar daca, refuzand trista alternativa, am cauta o a treia cale?"
Pret: 29,90 RON
   
 
Cartea gesturilor erotice
Martin Lloyd Elliott

Fie ca vreti doar sa flirtati, fie ca va doriti o relatie serioasa, Cartea gesturilor erotice constituie o lectura esentiala pentru oricine se implica in jocul curtarii.

Pret: 29,99 RON
   
 
Pret: 27,99 RON
   
 
Cartea voluptatii
Ahmad Ibn Souleiman
Sultanul otoman Selim al II-lea, mare amator de desfrau, nu se putea Ómpaca cu gandul unei incapacitati sexuale aparute o data cu varsta. De aceea, s-a hotarat sa apeleze la stiinta erotica a vremii sale, ca sa-si regenereze virilitatea... Astfel, lucrarea este totodata o carte de "medicina" si de arta, o culegere de remedii si de povestiri Ón materie de sexualitate.
Pret: 8,20 RON
   
 

Cartea este o combinatie ingenioasa de cunostinte de specialitate si trucuri practice, care va va ajuta sa va imbunatatiti relatia de iubire si sa radeti in timp ce invatati.

Pret: 16,00 RON
   
 
CAT DE MARE INSEAMNA MARE ?
Anne Hooper, Jeremy Holford
Cartea, scrisa intr-un stil amuzant si inspirat ilustrata, abordeaza evolutia sexologiei ca stiinta a sexualitatii umane, de la Antichitate si Evul Mediu - surprinzand punctul de vedere restrictiv al bisericii - pana la ,,explozia'' sexuala din secolul al XX-lea.
Pret: 15,90 RON
   
1 2 3 4 5

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455