Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Literatura si Lingvi ...   Memorialistica, 107 titluri
       
1 2 3 ... 9 10 11
 
A rupe tacerea
Eugene Ionesco
"«Sa aderi» inseamna sa te supui dogmatismului […].Ca sa-l eviti, trebuie sa-ti pastrezi libertatea fata de toate afirmatiile si fata de propriile tale afirmatii. Sigur, pozitia nu e deloc usor de aparat, deloc comoda, caci e ceva obisnuit sa-ti mentii declaratiile, sa pastrezi aceiasi linie, sa repeti opiniile celorlalti, iar asta se va intampla mereu." Eugene Ionesco
Pret: 17,00 RON
   
 
"Multi afirma", scrie cu modestie Mineko Iwasaki, "ca am fost cea mai buna gheisa din generatia mea; am fost cu siguranta gheisa care s-a bucurat de cel mai mare succes."
Pret: 26,00 RON
   
 
Aforisme
Friedrich Nietzsche

Exista o zona in care viata, personalitatea si opera unui mare autor se intrepatrund, luminandu-se reciproc: e genul insemnarilor nedestinate, in fond, publicului. Dar publicul este adesea mai fascinat de aceasta opera secunda decat de opera insasi.

Pret: 16,00 RON
   
 
Amintiri in dialog. Memorii
Ion Vianu, Matei Calinescu
Amintiri in dialog este o carte care s-a nascut ea insasi dintr-o nevoie de intelegere, de comunicare, refuz al tacerii fatale, al ambiguitatii.
Pret: 29,50 RON
   
 
Amurg senin
Sanda Stolojan
Evenimentele anilor 1997-2001 din Romania, Franta, din lumea intreaga: Sanda Stolojan le comenteaza cu discretie, dar diagnosticele ei sunt precise, iar judecata morala e mereu prezenta.
Pret: 19,00 RON
   
„Veritabil roman al formatiei artistului, o explicatie din interior, insotita de o convingatoare sustinere, de o declarata apologie a conditiei de scriitor.” (Lucian Raicu)
Pret: 19,95 RON
   
 
Aventura lui Miguel Littin
Gabriel Garcia Marquez
Pornind de la marturia regizorului, Gabriel Garcia Marquez a creat un roman-reportaj care reconstituie aventura unui artist exilat nu numai din propria tara, ci si din propria viata.
Pret: 20,50 RON
   
 
Bartleby
Herman Melville
Sunteti la New York, in plin secol 19, pe Wall Street, in biroul unui avocat care stie cate ceva despre sufletul omenesc. De aceea sau poate ca doar din bunatate, le tolereaza celor trei angajati ai sai toate ciudateniile.
Pret: 12,00 RON
   
 
Belcanto
Patchett Ann

"Una dintre cele mai frumoase si romantice carti ale ultimilor ani. O poveste captivanta." (San Francisco Chronicle)

Pret: 32,00 RON
   
 
„Biblioteca in flacari ilustreaza un tip complementar de leadership, in Romania devenita – institutional – europeana; un mod regal de a fi lider, de a avea putere nu prin bani, prin politica ori prin trusturi de presa, ci prin forta exemplului personal, prin spiritul de raspundere, prin loialitatea fata de tara, prin generozitate si indeplinirea rolului de model in societate.” (Principele Radu de Hohenzollern-Veringen)
Pret: 26,95 RON
   
1 2 3 ... 9 10 11

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455