Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Beletristica   Dragoste, 89 titluri
Recomandari  
Pret: 29,00 RON
Recomandari  
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
Pret: 39,95 RON
Recomandari  
Pret: 21,95 RON
Recomandari  
Iti amintesti de mine?
Sophie Kinsella
Pret: 39,95 RON
Recomandari  
Valul pictat
W. Somerset Maugham
Pret: 24,95 RON
Top 3
       
1 2 3 ... 7 8 9
 
A doua sansa
Danielle Steele
Romanul celebrei autoare Danielle Steel prezinta povestea captivanta a doi oameni, Fiona si John, apartinand unor lumi total diferite, care se simt atrasi in mod irezistibil, unul de celalalt. O calatorie in doi la Paris, cel mai romantic oras din lume, ii apropie si mai mult, desi erau firi opuse, el conservator, ea nonconformista.
Pret: 27,00 RON
   
 
Alchimia dorintei
Tarun Tejpal

O dubla poveste pasionala care se tese intre doua fraze contradictorii, una dintre ele, in chip de uvertura: „Nu dragostea este cel mai puternic liant dintre doi oameni. Ci sexul.”

Pret: 36,90 RON
   
 
Amorurile unui print
Guillaurne Apollinaire
Apollinaire ne propune sa-l citim cumva supra-realist, adica nu altfel decat ca pe o imensa fictiune erotica, in care insolitul si burlescul intamplarilor si situatiilor narate se inscriu in cea mai pura traditie rabelaisiana, si in care expresia cea mai verde e dublata sau acompaniata, mai totdeauna, de una poetico-umoristica de mare clasa.
Pret: 12,00 RON
   
 
Anti-Lolita
Emily Tanimura
Rochii in culori bonbon, sandale in toiul iernii, camere de hotel impersonale, masini care ruleaza cu viteza ametitoare, priviri obraznice care atata si un suras intors catre sine insasi – portretul nimfetei din secolul XXI.

Pret: 14,90 RON
   
 
Belle de Jour
Belle de Jour
“Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine." Belle de Jour
Pret: 29,89 RON
   
 
Belle de Nuit
Belle de Nuit
"Am renuntat la Patapievici si Liiceanu in favoarea lui Dolce si Gabanna, niste intelectuali la fel de fini dar, parca, nu chiar asa de snobi".
Belle de Nuit

Pret: 22,90 RON
   
 
Burlacul
Carly Phillips
In cartea de fata, Raina Chandler este o doamna respectabila, foarte iubita de cei trei fii ai sai, toti necasatoriti, la care si ea tine tot atat de mult. Atat de mult, incat incearca sa le influenteze viata.
Pret: 29,90 RON
   
 
Caile inimii
Benoite Groult

O poveste de dragoste pasionala intre doi oameni pe care aparent ii leaga prea putine lucruri: ea, intelectuala cu aer parizian si pozitie universitara, el – simplu marinar, frumos, puternic, tandru, dar mai putin sofisticat.

Pret: 27,90 RON
   
 
Un alt obstacol in povestea de dragoste a celor doi a fost relatia lui Rodin cu vechea prietena si fost model Rose Beuret. Desi foarte indragostit de Camille, Rodin nu a parasit-o pe Rose, alaturi de care traise aproape un sfert de secol.
Pret: 24,00 RON
   
 
Casanova. Povestea vietii mele
Jacques Casanova de Seingalt

„Principala mea preocupare in viata a fost sa-mi cultiv placerile simturilor. Simtindu-ma nascut pentru sexul opus, l-am iubit intotdeauna si m-am lasat iubit de el. Mi-a placut la nebunie savoarea meselor bune si m-a pasionat tot ceea ce era menit sa-mi incite curiozitatea." Casanova

Pret: 29,90 RON
   
1 2 3 ... 7 8 9

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455