Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Arta si Arhitectura   Arta, 31 titluri
Alte carti
       
1 2 3 4
Se gasesc aici atat cele mai armonioase si senzuale capodopere, cat si cele mai provocatoare si minimaliste sculpturi.
Pret: 89,90 RON
   
 
Andy Warhol
Eric Shanes
This book contains the major works of the artist accompanied by a text which describes in detail the creative achievements of one of the major artists of the end of the 20th century.
Pret: 75,00 RON
   
ARTA IN ISTORIA UMANITATII sau, altfel spus, o istorie a artei universale, sintetica, dar totodata exhaustiva, descrie nasterea si evolutia experientelor figurative si arhitectonice din intreaga lume si din toate timpurile.
Pret: 186,00 RON
   

Bogat ilustrata, cu imagini mari, ea este un ghid desavarsit pentru epoca marilor titani ai lumii artistice – Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rafael.

Pret: 74,90 RON
   
 
Arta si noile tehnologii
Florence Meredieu
Aceasta lucrare, bogat ilustrata ( mai mult de 130 de reproduceri)ofera utilizatorilor - prin intermediul analizei unor notiuni, al fiselor de auitori, al descrierilor de opere - informatii si repere necesare intelegerii artei contemporane.
Pret: 49,90 RON
   
 

Cartea cartilor pierdute este o istorie a operelor literare pierdute, distruse, ratacite sau pe care autorul le-a planuit si la care a lucrat, dar pe care nu a ajuns niciodata sa le scrie.

Pret: 39,90 RON
   
 
Cinema Year by Year
Robyn Karney
“Impeccably presented and unfailingly informative, this is the Oscar-worthy effort.” – Film Review
Pret: 195,00 RON
   
 
Creatorul si umbra lui
Victor Ieronim Stoichita
„Ca alte carti aparute in acea perioada, Creatorul si umbra lui imbina subversivul cu baricada si cu fuga. Aceasta culegere de eseuri, scrise pe cand aveam intre 25 si 30 de ani, poate fi deci citita ca esantion a ceea ce a insemnat pentru o anumita generatie actul cultural, cu amestecul lui de nesabuinta intelectuala si responsabilitate morala. Daca ea mai poate spune azi ceva, acest lucru se datoreaza, cred, faptului ca febrilitatea intelectuala care o traverseaza nu este una a inchiderii, ci una a deschiderii.” (Victor Ieronim Stoichita)
   

Paznicul de la galeria de arta a orasului are o problema... Cateva dintre cele mai valoroase capodopere au fost furate si inlocuite cu falsuri bine ticluite!

Pret: 45,99 RON
   
 
This book looks chronologically at the work of many of the most important American artists, from the mid-nineteenth century to the present day, and tries to understand what makes American art "American".
Pret: 69,00 RON
   
1 2 3 4

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455