Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Afaceri
Categorii   Afaceri, 17 titluri
Afaceri TOP 3
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2
 
Arta negocierii in afaceri
Roy Lewicki, Alexander Hiam

Recomand aceasta carte oricui este implicat in negocierile de afaceri sau care are un rol de lider la locul sau de munca. Cuprinde foarte multe aptitudini importante, prezentate intr-o maniera inteligenta si utila.

Quint Studer, autor, Hardwiring Excellence and
Results That Last

Pret: 65,00 RON
   
 
com.ert
Bill Quain
Provocarea lui Bill Quain, expert in probleme de marketing, este sa cumparati mai inteligent, nu mai ieftin. Si, bineinteles, ne explica cum putem face acest lucru. Un cumparator inteligent este acela care practica prod-consumul — adica isi sporeste veniturile in timp ce cumpara diverse produse. Si nu este nimic in neregula aici.
Pret: 16,00 RON
   
Agentia de publicitate pe care a infiintat-o in 1949 cu numai 6000 de dolari este acum una dintre cele mai mari retele de comunicare din lume, cu peste 450 de filiale in 120 de tari. in portofoliul ei se afla corporatii precum American Express, BAT, BP, Cisco, Coca-Cola, Ford, Gillette, IBM, Johnson & Johnson, Kodak, Kraft, Lenovo, Motorola, Nestlé, Unilever sau Yahoo.
Pret: 24,00 RON
   
Aceasta carte se adreseaza celor care vor sa afle cum functioneaza bursele si bancile si cum actioneaza brokerii si companiile cotate la bursa. Din ea, cititorul va afla cum se pot repartiza riscurile intre diversii jucatori la bursa, astfel incat castigurile sa fie cat mai mari si cat mai sigure.
Pret: 20,00 RON
   
 
Cum sa cistigi noi clienti
Frederic Vendeuvre, Philippe Beaupre
De cele mai multe ori, prospectarea este perceputa ca un exercitiu dificil sau chiar demotivant, din cauza dirijarii ei defectuoase de catre manageri si directorii comerciali ori a pregatirii insuficiente a agentilor. Intreprinderile de succes reusesc sa depaseasca aceste dificultati apelind la adevarate strategii pentru a cistiga noi clienti.
Pret: 29,95 RON
   
 
Tehnicile prezentate va invata cum sa analizati si sa remediati situatiile stresante, sa va stabiliti prioritatile, sa transferati o parte din sarcini, totul calm si relaxat.
Pret: 18,59 RON
   
 
Integrarea in organizatii
Georgeta Panisoara
Perioada ce urmeaza angajarii este destul de dificila, atit pentru noul angajat, cit si pentru organizatie in ansamblu. Managerul asteapta de la angajat performante ce nu pot fi atinse decit dupa ce acesta invata regulile si comportamentele caracteristice noului loc de munca.
Pret: 26,95 RON
   
 
Jurnalul unui milionar
Steven K. Scott
Jurnalul unui milionar nu este un ghid de facut milioane, desi sfaturile cuprinse in el te vor conduce cu siguranta intr-acolo. El te indruma pas cu pas catre succes, in orice domeniu, la orice varsta.
Pret: 18,00 RON
   
 
Liderul
Peter Koestenbaum
Se poate spune ca aceasta este cartea de care managerii au nevoie pentru a deveni lideri autentici.
Pret: 26,00 RON
   
 
Traim intr-o cultura in care succesul este obligatoriu. Ne-am obisnuit sa privim cu infinita admiratie multinationalele, concernurile cu mii de angajati si cu bugete mai mari decat cele ale unei tari mici. Totusi, in SUA, 80% dintre firme sunt mici, adica au mai putin de cinci angajati. Proprietarii lor sunt oameni cu viziune, sunt flexibili si creativi, iar cresterea afacerii lor este mai degraba calitativa decat cantitativa. Cum fac? Ce-i inspira? Ce-i motiveaza?
Pret: 22,00 RON
   
1 2

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455