Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Beletristica   Drama, 20 titluri
Recomandari  
Pret: 29,00 RON
Recomandari  
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
Pret: 39,95 RON
Recomandari  
Pret: 21,95 RON
Recomandari  
Iti amintesti de mine?
Sophie Kinsella
Pret: 39,95 RON
Recomandari  
Valul pictat
W. Somerset Maugham
Pret: 24,95 RON
Top 3
       
1 2
Aylin Radomisli Cates a avut o biografie mult mai spectaculoasa decat vietile multor eroine de roman.
Pret: 29,90 RON
   
 
Bonjour, Tristete
Françoise Sagan

Bonjour, Tristete este portretul imoralitatii ocazionale. Incercarea disperata a unei tinere femei de a intelege lumea in care traieste, este extrem de complex si frumos prezentata.

Pret: 24,00 RON
   
 
Celei care ma judeca
Alessandro Perissinotto
"As vrea foarte mult sa pot spune ca societatea este de vina pentru moartea lui Giuliano Lajanca, dar eu nici macar nu stiu ce este societatea, repet doar ca aici se ascunde o poveste, o poveste complicata care incepe cu trei ani in urma si care ajunge pana la urmatoarea crima, cea pe care ma pregatesc sa o comit."
Pret: 25,00 RON
   
 
Cold Mountain
Charles Frazier
"Una dintre cele mai bune carti pe care le-am citit vreodata. Am plans cand am ajuns la sfarsit. Un miracol!" - Larry Brown
Pret: 29,22 RON
   

Eu sunt imparatul Chinei este o poveste cutremuratoare, dar extrem de captivanta, despre un print de paisprezece ani, rasfatat si naiv, care, dupa decesul fulgerator al tatalui sau, este pus in neasteptata pozitie de domnitor si stapan peste intregul imperiu.

Pret: 39,99 RON
   
 
IMPERIUM
Robert Harris

„Uneori este o prostie sa-ti dai frau liber ambitiei – daca te expui prea devreme rasului si scepticismului celor din jur, ambitia ta poate fi usor distrusa din fasa. Dar cateodata se intampla altfel, lucrurile iau o alta turnura si e destul sa pomenesti un lucru si el devine de indata posibil, chiar plauzibil. Asa s-a intamplat in noaptea aceea.'

Pret: 29,90 RON
   
 
Inger de ocazie
Ashley Smith

O carte vie, alerta, pe care nu o poţi lasa din mana si in care nimic nu pare a fi la voia intamplarii.

Pret: 17,00 RON
   
 
Kamouraska
Anne Hebert
O carte plina de pasiune, violenta, dramatism si romantism, care ne conduce prin universul gandurilor, al dorintei si al realitatii, si care a impus-o pe Anne Hebert printre romancierii de elita ai epocii noastre
Pret: 32,00 RON
   

Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

 

 

Pret: 26,00 RON
   
 

Ce-ati face daca, dintr-o data, ati fi acuzat, condamnat si aruncat in spatele gratiilor? Apoi, dupa ani de teama si indoiala, vi se va dovedi in cele din urma nevinovatia.... Mai bine de doua sute dintre cele mai impresionante cazuri sunt reunite in acest lexicon cuprinzator, a carui lectura poate da fiori cititorului.

 

Pret: 29,00 RON
   
1 2

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455