Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Noutati
Recomandari  
Recomandare  
Buzzmarketing
Mark Hughes
Pret: 49,00 RON
Pret: 44,10 RON
Recomandare  
Pret: 72,00 RON
Pret: 64,80 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Noutati    139 titluri
       
1 2 3 ... 11 12 13 14
 
Prima zi
Marc Levy
«De-a lungul anilor, Marc Levy a sedus milioane de cititori. Care este secretul lui? Scrie intr-un mod accesibil despre problemele esentiale ale oamenilor: dragoste, prietenie, viata si misterele acesteia.» Paris Match
Pret: 39,00 RON
   
 
Printesa perfecta
Beth Harwood
Este ziua lui Sophie si ea isi doreste o aniversare demna de o printesa. Dar cum sa o organizeze? Are nevoie de ajutor, si cine ar putea-o ajuta mai bine decat Cenusareasa?
Pret: 40,00 RON
   
Cu ajutorul abtibildurilor, recreeaza scenele favorite din film!
Pret: 15,90 RON
   
Oamenii au nevoie de sens, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Succesul in cariera si castigurile financiare nu reusesc intotdeauna sa compenseze lipsa de sens. Chiar si in cele mai disperate situatii de viata, ne putem alege atitudinea fata de acestea, putem invata sa nu mai muncim impotriva noastra, ci sa descoperim si sa urmam un sens personal, autentic.
Pret: 29,00 RON
   
Rita Gargarita este taaare timida! Numai ca, din fericire, are prieteni de nadejde care ii sar intotdeauna in ajutor.
Pret: 12,90 RON
   
 
Péter Esterházy (nascut in 1950, la Budapesta, intr-una dintre cele mai vechi si renumite familii aristocratice maghiare) este, probabil, scriitorul maghiar cel mai cunoscut si apreciat pe plan international in momentul de fata, una dintre vocile si constiintele literare definitorii pentru problematica spatiului central si est-european contemporan.
Pret: 20,00 RON
   
 
Secrete de Chef
Riviera Media Group
Riviera Media Group a lansat Secrete de Chef Ca la carte, prima publicatie care prezinta 25 de bucatari din Bucuresti si retetele lor preferate.
Pret: 59,90 RON
   
 
Secretul indianului
Lynne Reid Banks
Simpaticul Omri si prietenul sau Patrick isi continua aventurile.
Pret: 20,00 RON
   
 
Semnele trupului
Joan Liebmann-Smith, Jacqueline Nardi Egan
Cu totii observam anumite semne la propriul corp, care nu par a fi in ordine. Cand este vorba doar de ciudatenii nevinovate ale fizicului si cand de semne care ne avertizeaza ca trebuie sa ne ducem la doctor? Acest ghid cuprinzator si fascinant va ajuta sa decodificati mesajele adesea misterioase pe care vi le transmite propriul corp.
Pret: 39,00 RON
   
 
Sinistra doamna
Fahri Balliuhum
,,In intunecata galerie a sotiilor de tirani, Peninsula noastra Balcanica are doua modele: Elena Ceausescu, in Romania, si Nexhmije Hoxha, in Albania. Prima a devenit un model de ignoranta si ingustime la minte, obsedata de ideea de a primi titluri stiintifice – iar cu cat avea mai multe, cu atat se acoperea mai tare de ridicol. Cea de a doua s-a remarcat printr-o inclinatie spre trivialitate si printr-o cruzime fara egal, ceea ce i-a facut pe albanezi sa o porecleasca «Pantera neagra».'' (Ismail KADARE)
Pret: 25,00 RON
   
1 2 3 ... 11 12 13 14

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455