Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index edituri > Business Tech
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   Business Tech, 27 titluri
       
1 2 3
 
Daca sunteti hotarat sa renuntati la mediocritate si sa ajungeti un profesionist in vanzari iar venitul dumneavoastra sa atinga un nivel pe care nici macar nu si-l imagineaza cei ce nu au acces la acest manual stiti ca este nevoie de schimbare. Ce anume poate provoca schimbarea?
Pret: 40,90 RON
   
Joe Girard este ‘Cel mai grozav vanzator din lume’, iar cartea lui iti arata cu precizie cum poti adapta tehnicile de vanzare care l-au dus in varful ierarhiei profesiei sale.
Pret: 24,90 RON
   
Personalitate Plus ofera un instrument simplu pentru cunoasterea personala, pentru a intelege de ce suntem atat de diferiti unii de altii, pentru a fi mai eficienti functionand la intregul nostru potential. Cititi si convingeti-va ca teoria celor patru temperamente este cea mai buna interpretare a comportamentului uman!
Pret: 24,90 RON
   
Concentreaza-te si fa-ti o lista in minte cu ce ai realizat pana acum, ce ti-ai dorit sa realizezi deja si ce vizezi sa realizezi odata si odata. Acesta e primul pas. Mai departe lasa-te condus de Jim Donovan, autorul acestei inspiratoare carti spre implinearea vietii visurilor tale.
Pret: 16,90 RON
   
 
Factorul Fred
Mark Sanborn

   "Cand viata ta pare ca a luat-o pe o panta descrescatoare, cand angajamentul tau fata de slujba ta este pe cale de disparitie si singurul lucru pe care ti-l doresti este sa se termine odata ziua de lucru ca sa poti pleca acasa…..ce poti sa faci?"

Pret: 22,00 RON
   
 
Fiecare secunda conteaza
Lance Armstrong
“Indubitabil, viata incepe cu nasterea si se termina cu moartea. Daca am intelege asta cu totii, am convingerea ca modul in care ne-am trai viata ar fi fundamental diferit." - Lance Armstrong
Pret: 25,90 RON
   
 
Gradina Vanzarilor
Alan Vengel, Greg Wright
Gradina Vanzarilor ofera concepte clare pentru intelegerea procesului de vanzare si instrumente de motivatie precise pentru ca orice persoana sa-si poata perfectiona abilitatile si sa-si mentina cariera pe o curba pozitiva de crestere. Indiferent ca esti nou venit sau imbatrinit in domeniu, trebuie sa citesti Gradina Vanzarilor
Pret: 22,00 RON
   
 
Guerrilla Advertising
Jay Conrad Levinson
'Nu trebuie sa inveti sa cheltui mai mult, trebuie sa inveti sa castigi mai mult valorificand toate resursele.'
Pret: 32,90 RON
   
 
Guerrilla Creativity
Jay Conrad Levinson
Vei invata din aceasta carte sa fii un luptator de gherila creator pentru care succesul sa se masoare in primul rand in bani si mai putin in premii de creatie. "Cu premiile nu-ti poti plati facturile", spune Levinson.
Pret: 21,90 RON
   

Sa vinzi mai bine, sa conduci mai bine, sa motivezi mai bine, sa negociezi mai bine depasind concurentii


Pret: 25,00 RON
   
1 2 3

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455