Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index edituri > Herald
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   Herald, 21 titluri
       
1 2 3
"Ca budist, eu consider moartea un proces normal, o realitate de care sunt constient ca va aparea atat timp cat raman in existenta aceasta mundana. "
Pret: 36,00 RON
   
 
Casele astrologice
Dane Rudhyar
Dane Rhudhyar ofera o analiza erudita si plina de substanta asupra acestei parti distincte a astrologiei natale, reusind sa creeze un adevarat sistem al cunoasterii de sine care incorporeaza intr-o adevarata filozofie a intregului elemente de psihologie, mitologie si astrologie.
Pret: 23,50 RON
   
 
Cunoasterea de sine
Lobsang Rampa

Cartile cu caracter esoteric si literatura de specialitate furnizeaza o sumedenie de informatii privitoare la aura omului, viata in astral, telepatie, imaginatie creatoare, hipnotism, puteri paranormale si altele de acest fel.

Pret: 24,00 RON
   
 
Curajul de a fi
Paul Tillich
Paul Tillich descrie in amanunt dilema omului modern, aratand caile catre de depasire a angoaselor ce deriva din lipsa de sens pe care de multe ori acesta o resimte.
Pret: 18,00 RON
   
 
Cutremurarea temeliilor (The Shaking of the Foundations -1948), este una din cartile care l-au facut cunoscut pe Paul Tillich in afara mediilor filosofice sau teologice, aducandu-i foarte repede celebritatea.
Pret: 18,00 RON
   
 
Darul iubirii
GIBRAN KAHLIL

Opera lui este formatoare de constiinta intrucat Gibran ne indeamna neincetat sa redescoperim partea spirituala a vietii; mai presus de toate, el ne aminteste, intr-un mod emotionant, ca omul este dator sa lupte neobosit pentru libertatea si demnitatea sa, ca sufletul se imbolnaveste in lipsa frumusetii si a iubirii.

Pret: 22,00 RON
   
 
Despre gnoza si gnosticism
Henri-Charles Pueh
Numim sau putem numi „gnosticism” – si, de asemenea, „gnoza” – orice doctrina sau orice atitudine religioasa intemeiata pe teoria sau pe experienta obtinerii mantuirii prin Cunoastere.
Pret: 32,00 RON
   
 
Dialog pe Calea initiatica
Durckheim Karlfried, Alphonse Goettmann

Preot ortodox, Alphonse Goettmann dialogheaza aici cu Karlfried Graf Durcheim, a carui invatatura a marcat o intreaga generatie de cautatori spirituali.

Pret: 17,00 RON
   
 
Doctrina Kabbalei
Adolph Franck
Cu toate ca aflam in kabbala un sistem complet al lucrurilor de ordin moral si spiritual, nu poate fi totusi apreciata nici ca filosofie, nici ca religie...
Pret: 18,20 RON
   
 
Evanghelia dupa Toma
PUECH HENRI-CHARLES
Evanghelia dupa Toma a facut senzatie de indata ce existenta sa a fost adusa la cunostinta publicului. Este o culegere de 114 logia sau „Spuse” pe care Iisus le–ar fi adresat discipolului sau Toma si pe care acesta le–a pastrat secrete.
Pret: 27,00 RON
   
1 2 3

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455