Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index edituri > Saeculum
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   Saeculum, 15 titluri
       
1 2
 
Cele sapte minuni ale lumii antice
Peter A. Clayton Martin, J. Price
Intrevazute inca din Antichitate drept culmi ale puterii umane de a edifica, cele sapte minuni (Marea piramida de la Giseh, Gradinile suspendate ale Semiramidei, Statuia lui Zeus din Olimpia, Templul zeitei Artemis din Efes, Mausoleul din Halicarnas, Colosul din Rodos si Farul din Alexandria) au intrigat spiritele si au generat misterul si legenda, ce le inconjoara de peste doua mii de ani.
Pret: 9,81 RON
   
 
Comoara Templierilor
Franjo Terhart
Chiar de la desfiintarea Ordinului Cavalerilor Templieri si insusirea de catre regele Frantei a unei insemnate parti a bogatiilor lor, s-a nascut legenda existentei tainuite a unor averi inimaginabile ale cavalerilor, care si-ar astepta descoperitorii.
Pret: 12,00 RON
   
 
Contra riscului de cancer
Dr.Grigore Maltezeanu
Subintitulata "Diete si regimuri alimentare in preventia si tratamentul bolilor maligne", lucrarea Contra riscului de cancer reprezinta, nu numai un pretios ghid de comportament directionat spre prevenirea si stoparea dezvoltarii cancerului, ci si indrumar mai larg de gasire al acelui stil echilibrat de viata, care asigura, in ultima instanta, imunitatea organismului impotriva tuturor bolilor maligne.
Pret: 13,10 RON
   
Epoca Renasterii rămâne impresionantă prin extraordinara ei vitalitate, prin optimismul iremediabil, prin pasiunea aventurii si a libertătii.
Juvat vivere! E o bucurie să trăiesti: exclamatia lui Ulrich von Hutten pare a fi însăsi deviza oamenilor Renasterii.
Pret: 24,80 RON
   
 "Orice epocă poate fi numită un 'ev mediu', o tranzitie între trecut si viitor" - R.S. Lopez.
Pret: 49,05 RON
   
Procesul istoric al culturii si civilizatiei este un flux continuu; înseamnă esentialmente devenire, crestere, continuitate...
Pret: 54,50 RON
   
Pret: 54,70 RON
   
 
Paul Stefanescu ne dezvaluie, in lucrarea de fata, incercarile moderne ale Omului de reintrare in armonie cu Cosmosul, de patrundere a tainelor fiintei sale si de utilizare a imenselor posibilitati cu care e inzestrat.
Pret: 9,80 RON
   
 
Paul Stefanescu prezinta cateva din cele mai spectaculoase cazuri de inselare, in ultimele doua secole, a maselor de oameni de pe toate meridianele si formuleaza concluzii menite a-l atentiona pe cetateanul tentat sa se lase manipulat.
Pret: 5,50 RON
   
 
Medicina alternativa traditionala
Prof. Dr. Ion Gherman
Lucrarea de fată adună la un loc, în ordinea alfabetică, toate modalitătile traditionale de combatere si ameliorare a bolilor, de însănătosire a omului sau de păstrare a conditiei sale fizice normale.
Pret: 10,90 RON
   
1 2

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455