Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   All, 89 titluri
       
1 2 3 ... 7 8 9

Trebuie sa recunoastem ca nu s-au putut cuprinde intre paginile cartii toate minunile Chinei. Cele 100 de atractii selectate inseamna orase vechi de mii de ani, peisaje de o rara frumusete ori orase moderne cu o viata trepidanta. Fiecare in parte se poate constitui intr-un imbold de explorare a acestei vaste, misterioase, contradictorii tari asiatice.

 

Pret: 99,00 RON
   
 
3DSMAX6
Barrett Fox
Invatati toate notiunile fundamentale de grafica si animatie, ca pre-productia, modelarea, texturarea, animatia, structurarea mecanismelor de animatie, iluminarea si randarea.
Pret: 40,41 RON
   

Lucrarea este utila tuturor celor care sunt constienti de faptul ca un copil alimentat corect inseamna mai tarziu un adult sanatos.

Pret: 29,90 RON
   
"Cum pot avea mai mult echilibru si timp pentru mine? Ce sa fac pentru a da sens vietii mele? As vrea sa fiu fericita, dar cum sa elimin sentimentul de vinovatie? Cum sa devin suficient de increzatoare pentru a-mi realiza visele? Cum sa am mai multa dragoste si bucurii in viata, in loc de stres permanent?"
Aceasta carte contine raspunsuri la toate aceste intrebari si chiar mai multe! Este o carte dedicata femeilor, tuturor femeilor.
Pret: 24,90 RON
   
 
Aceasta carte este un principiu etern al conducerii companiilor – un principiu al conducerii pentru individ, un adevar esential pierdut intro lume in care oamenii sunt foarte rar mai mult decat simple mijloace de productie.
Pret: 39,90 RON
   
 
A doua sansa
Ancut Mariana, Ancut Isabela

"A fost odata, demult…In anul 1982, 1983, au existat o bunica si doua nepotele…"

Pret: 18,90 RON
   
 
Cartea prezinta elementele esentiale ale bazelor de date, folosind Microsoft Access.
Pret: 14,90 RON
   
 
Adio Africa
Corinne Hofmann

In pofida oricarei ratiuni, Corinne Hofmann darama toate puntile in urma ei si se casatoreste cu barbatul vietii sale, razboinicul masai Lketinga. Traieste impreuna cu el patru ani in jungla africana, unde cunoaste atat paradisul, cat si iadul.

Pret: 19,90 RON
   

Cuprins: Introducere in bazele de date; Crearea unei baze de date noi; Vederea Datasheet; Validarea datelor; Formatarea si imprimarea; Efectuarea interogarilor; Prezentarea datelor; Formulare pentru introducerea datelor; Index.

Pret: 69,90 RON
   
Este cea mai rapida, mai simpla si mai detaliata carte pentru a invata Adobe InDesign CS2!
Pret: 59,90 RON
   
1 2 3 ... 7 8 9

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455