Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index edituri > Lider
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   Lider, 156 titluri
       
1 2 3 ... 14 15 16
O lucrare de referinta, deosebit de utila atit persoanelor interesate de imbogatirea bagajului de cunostinte, cit si celor ce efectueaza studii de specialitate.
Pret: 36,00 RON
   
In volumul de fata, Martin Seymour - Smith a selectionat o suta cele mai valoroase carti scrise vreodata care au exercitat de-a lungul timpului o influenta decisiva asupra cursului civilizatiei.
Pret: 39,90 RON
   
 
100 MARI LIDERI
Brian Mooney
Cartea de fata reprezinta o marturie despre curaj si fermitate, egoism si sacrificiu, umilinta si egocentrism, lacomie si generozitate, genialitate si noroc, imaginatie si inovatie, trasaturi si calitati ce au transformat sute de barbati si femei in lideri extraordinari pe care omenirea a ales sa-i urmeze si la bine si la rau.
Pret: 34,90 RON
   
Acest dictionar include circa 10,000 de cuvinte –titlu in ordine alfabetica. Pronuntarea fiecarui cuvant-titlu este data intre paranteze utilizandu-se simbolurile simbolurile fonetice din English Pronouncing Dictionary de Daniel Jones, cu singura deosebire ca am marcat numai accentul principal, din motive de simplificare si economie de spatiu.
Pret: 16,90 RON
   
 
A doua sansa
Danielle Steele
Romanul celebrei autoare Danielle Steel prezinta povestea captivanta a doi oameni, Fiona si John, apartinand unor lumi total diferite, care se simt atrasi in mod irezistibil, unul de celalalt. O calatorie in doi la Paris, cel mai romantic oras din lume, ii apropie si mai mult, desi erau firi opuse, el conservator, ea nonconformista.
Pret: 27,00 RON
   
 
A TREIA TRADARE
Michael Hartland
Scriitorul Michael Hartland propune cititorilor romani o incursiune palpitanta, cu risc maxim, in lumea servicilor secrete, a tradarilor si a tradatorilor, a intereselor de stat si a politicii crimelor.
Puneti-va centurile de siguranta si pregatiti-va pentru o cursa suprasaturata cu adrenalina si senzatii tari.
Pret: 23,00 RON
   
 
Afaceri murdare
Nora Roberts

O poveste tulburatoare, plina de mister si suspans, despre puterea iubirii si triumful adevarului.

Pret: 34,90 RON
   
 
Al saselea simt al animalelor
Dr.Philippe De Wailly, Gilles Lambert, Christian Brincourt
Animalele au reprezentat dintotdeauna subiectul unor intamplari fascinante: pisici care strabat mii de kilometrii prin locuri necunoscute pentru a-si regasi casa, caini care presimt moartea stapanilor, cai care intuiesc apropierea catastrofelor naturale, pasari vorbitoare in stare sa poarte adevarate conversatii, pasari migratoare care ating performante iesite din comun...
Pret: 19,00 RON
   
 
ALBERT EINSTEIN - Omul mileniului II
Michael White, John Gribbin
Lucrarea trateaza multe aspecte, cum ar fi elementele care l-au inspirat pe Einstein in munca sa, felul in care ideile lui inovatoare au destabilizat lumea stiintifica contemporana, dificultatile pe care le-a intampinat in elaborarea teoriilor, aflate in plina actualitate si in zilele noastre.
Pret: 29,90 RON
   
 
ALERTA DE GRADUL ZERO
James Patterson
O carte fantastica, o imbinare de suspans, cosmaruri apocaliptice si dragoste, ce iti taie rasuflarea. O poveste tulbura-toare, care, cu siguranta, va starui multa vreme in memoria cititorilor.
Pret: 32,90 RON
   
1 2 3 ... 14 15 16

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455