Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index edituri > Coresi
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   Coresi, 41 titluri
       
1 2 3 4 5
Contine 9 povesti. Traducere noua; texte integrale. Textul este tiparit cu litera mare, fiind usor de citit de catre micii cititori.
Pret: 15,00 RON
   
 
Alecsandri
Vasile Alecsandri
Antologie de poezii, selectate special pentru elevi. Din cuprins: Toamna tesatoare, Doina, Baba Cloanta, Iarna, Sania, La gura sobei, Oaspetii primaverii, Floriile, Concertul in lunca, Dan, capitan de plai, Fratii Jderi, Penes Curcanul etc
Pret: 12,00 RON
   
 
Alfabetul vesel
Petre Ghelmez

Poezii. Fiecarei litere din alfabet i se inchina o poezioara, pe care copiii o pot reţine cu usurinţa. Cu ilustraţii color. Pentru clasele I-II

Pret: 12,00 RON
   
 

Cea mai importanta opera a marelui povestitor roman Ion Creanga, intr-o editie completa, cu textul integral. Usor de citit, textul fiind scris cu corp de litera mare; contine si un glosar.

Pret: 12,00 RON
   

Sunt prezentate si explicate pe intelesul copiilor 100 de profesii, printre care: arhitect, aviator, bibliotecar, bijutier, compozitor, crainic, fermier, grafician, invatator, judecator, mecanic, medic, preot, regizor, ziarist etc. Cu ilustratii.

Pret: 15,00 RON
   
Cartea se adreseaza celor care nu au niciun fel de cunostinte in domeniu sau care sunt familiarizati prea putin cu calculatorul; sunt prezentate componentele hardware si software; explica cum se lucreaza la calculator; initiere in utilizarea internetului. Cu ilustratii color.
Pret: 23,00 RON
   
 
Caragiale
Ion Luca Caragiale

Antologie de texte literare, special selectate pentru elevi, din creatia marelui scriitor. Din cuprins: D-l Goe, Lantul slabiciunilor, Vizita, Un pedagog de scoala noua, Despre cometa, Poveste de Pasti etc.

Pret: 12,00 RON
   
 
Cei sapte ani de acasa
Michiela Poenaru

„Cand nu stim cum sa ne comportam intr-o situatie, trebuie sa ii intrebam pe cei mari cum sa procedam, fara sa ne fie frica sau rusine. Pentru ca, sa ne reamintim, politetea se invata.” (n. a.)

Pret: 15,00 RON
   
 
Cei sapte ani de acasa
Michiela Poenaru

Cartea prezinta, pentru copii, normele de comportare civilizata acasa si in societate. 

Pret: 15,00 RON
   
 
Comorile naturii
Liliana Catruna, Gheorghe - Mandizu Catruna

Cartea prezinta, pe intelesul copiilor, informatii privind: resursele atmosferei, hidrosferei, solului; biosfera, energia, protejarea resurselor Terrei etc. Cu ilustratii.

Pret: 9,00 RON
   
1 2 3 4 5

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455