Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index edituri > Cartea Romaneasca
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   Cartea Romaneasca, 6 titluri
       
Un roman universitar acid, versatil de la un capitol la altul, mustind de viata si de bucuria experimentului. O critica acerba a ierarhiilor provinciale in urma careia autorul risca sa fie devorat de personajele sale
Pret: 26,95 RON
   
 
Centura de castitate
Nichita Danilov
„Intre parabola si notatie, intre confesiune si oracularitate, intre descriptie si profetie, Nichita Danilov se misca nonsalant, unind angoasa cu gratia, cotidianitatea cu himericul si ironia cu o certa ispita de magician."
Al. Cistelecan
Pret: 19,95 RON
   
 
Conspiratiile imposibile
Adrian Petrescu
Adrian si Carolina, Benedict si Laura sint doua cupluri care dezbat, fiecare din perspectiva sa, problemele sau cliseele vietii zilnice, intr-o societate cazuta mereu in ridicol, intr-o perpetua si penibila tranzitie.
Pret: 29,50 RON
   
 
Cruciada copiilor
Florina Ilis
Romanul creeaza o imagine unica si halucinanta a unei lumi careia i se schimba brusc unghiul de receptare. Reinterpretind intr-o noua viziune marile mituri ale civilizatiei contemporane, acest roman-cascada descrie un univers viu, deschis spre imaginea unei lumi dominate de mass-media si de virtual.
Pret: 27,50 RON
   
 
Groapa din tavan
Matei Visniec

„Risul are efectul unui bumerang si trebuie sa ai curajul sa ti-l asumi. Caci, foarte adesea, cind ridem de altul, nu intelegem ca ridem de noi insine.“ (Matei Visniec)

Pret: 34,95 RON
   
 
Paianjenul in rana
Matei Visniec
Matei Visniec este astazi una dintre vocile literare cele mai subtile pe care le auzi in Europa. Poet important, chiar lider al generatiei '80, Matei Visniec a virat spre teatru, imediat ce a inteles ca poezia este o arta mult prea discreta si confidentiala, fiind astazi unul dintre cei mai importanti autori dramatici contemporani.
Pret: 34,95 RON
   

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455