Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index edituri > Publica
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   Publica, 22 titluri
       
1 2 3
 
Aisbergul nostru se topeste
John P. Kotter, Holger Rathgeber

Aisbergul nostru se topeste” se bazeaza pe munca de pionierat, care demonstreaza felul in care cei Opt Pasi conduc la schimbarea necesara in orice fel de grup. Este o povestire de care se poate bucura oricine si care furnizeaza in acelasi timp indrumari nepretuite pentru o lume care se misca din ce in ce mai repede.

 

Pret: 45,00 RON
   
 
Arta negocierii in afaceri
Roy Lewicki, Alexander Hiam

Recomand aceasta carte oricui este implicat in negocierile de afaceri sau care are un rol de lider la locul sau de munca. Cuprinde foarte multe aptitudini importante, prezentate intr-o maniera inteligenta si utila.

Quint Studer, autor, Hardwiring Excellence and
Results That Last

Pret: 65,00 RON
   
Aceasta carte este o lectura esentiala pentru toti cei care, intr-o organizatie, sunt influentati de planificare sau de procesul crearii strategiei. De asemenea, le va fi foarte utila si studentilor si masteranzilor care urmeaza cursuri de strategie corporatista, management strategic si politici de administrare a afacerilor.
Pret: 73,00 RON
   
 
Business Minds
Tom Brown, Stuart Crainer, Des Dearlove, Jorge N. Rodrigues

Cele mai bune idei de la 40 dintre cei mai importanti ganditori de business din lume, intr-o singura carte!

Pret: 49,00 RON
   
 
Buzzmarketing
Mark Hughes

„Sunt unii care fac un soi de imitatie de marketing corporatist, dar exista si din cei care fac un marketing adevarat. Asta-i marfa adevarata, pentru oameni adevarati.“– Ben Cohen, co-fondator al firmei Ben & Jerry’s Ice Cream si presedintele firmei TrueMajority.org

 

Pret: 49,00 RON (-10%) 44,10 RON
   
 
Coaching pentru performanta
Sir John Whitmore

Cartea prezinta o baza simpla pentru traineri, plecand de la concepte precum constientizarea si responsabilizarea prin metoda intrebarilor si a abilitatii de a asculta.

Pret: 39,00 RON (-0%) 35,00 RON
   
"Garantez ca oricine va citi aceasta carte si va actiona in urma invatamintelor care pot fi extrase si puse in practica de aici, va trage foloase inzecit" - R. Heller. fondator Management Today
Pret: 75,00 RON
   
 
Elogiu lentorii
Carl Honore

Antrenanta si prietenoasa, un ghid inteligent, melanj de trivia istoric bine documentat si statistici contemporane. Anecdotele si umorul lui Honore transmit placerea si recompensa traita de  insusi Honore de-a lungul pelegrinajului sau lent.

SUNDAY EXPRESS (Marea Britanie)
Pret: 49,00 RON
   
Acum Alan Greenspan, legendarul fost presedinte al Rezervei Federale, ofera in autobiografia sa - un bestseller New York Times - o imagine singulara din partea unui initiat, asupra lumii asa cum a fost ea de-a lungul vietii lui, incepand cu exuberanta pietei bursiere si terminand cu tumultul politic - precum si predictiile sale asupra viitorului economiei noastre globale, atat de schimbatoare si tot mai turbulenta. Acesta este ghidul esential pentru ceea ce se petrece astazi in lume, si spre ce ne indreptam, din partea expertului suprem.
Pret: 95,00 RON
   
 
Funky business
Kjell Nordstrom, Jonas Ridderstrale

Pentru a avea succes, trebuie sa fim diferiti, sa fim funky. Sa fii funky, inseamna sa iti folosesti din plin imaginatia. Pentru a fenta capcana intinsa de piata, trebuie sa facem apel la latura emotionala a fiintei umane, nu la cea rationala.

Pret: 39,00 RON
   
1 2 3

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455