Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index edituri > Pandora M
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   Pandora M, 10 titluri
       
 
29.9 Ron
Frederic Beigbeder
Pret: 29,90 RON
   
 
Dragostea dureaza trei ani
Frederic Beigbeder
"Si ce! Si ce! Nu trebuie sa te complici! Trbuie sa le spui lucrurilor pe nume. Iubesti si dupa aia, nu mai iubesti". Francoise Sagan
Pret: 24,90 RON
   
 
Flower-Power Tantra
Claudia Golea
Frederic Beigbeder s-a nascut in 1965. A scris acest roman intre 1997 si 2000, cand lucra pe post de copywriter la agentia de publicitate Young&Rubicam. Fiind un pamflet plin de verva ce demonteaza fara scrupule fascinatia advertisingului, cartea avea sa devina rapid un succes international, dar avea sa si atraga, pe de alta parte, excluderea definitiva a autorului ei din bransa profesionala incriminata
Pret: 19,90 RON
   
 
Iarta-ma!...Ajuta-ma!...
Frederic Beigbeder
In cautarea celei mai frumoase femei...
Pret: 24,90 RON
   
 
Oameni feroce
Dirk Wittenborn
„O carte despre adolescenta si maturizare intr-o America a libertatilor depline, care aduce in prim-plan intimitatea si frumusetea anilor autodistrugatori cand sexul era liber, iar cocaina nu dadea dependenta.“ (Dirk Wittenborn)
Pret: 39,90 RON
   
 
Rebela
Helen Walsh

Cartea este o admirabila descriere a unui comportament pervers care duce la autodistrugere. Romanul este socant pentru ca apartine unei tinere care a dus ea insasi o viata extrema. Romanul ei este considerat o replica la faimosul "Trainspotting".

Pret: 29,90 RON
   
 
Sarpe & cercel
Hitomi Kanehara
Numele eroinei este Lui si vine de la Loius Vuitton: O adolescenta frumoasa si plictisita de viata. Il intalneste pe Ama intr-un bar si se simte profund impresionata de limba lui despicata, fac dragoste in aceeasi seara si se muta imediat impreuna. Decizia de a-si tatua trupul o arunca intr-o lume in care trairile sunt intense, in care violenta si sexul, consumate in exces, duc la poezie...Piercing - cercei - tatuaje.
Pret: 19,90 RON
   
 
Scribul thailandez
David Young
O comedie despre sex, minciuni și satisfacție. „...unul dintre cei mai buni autori care îndrăznesc să vorbească despre prostituția din Thailanda.“ (The Bangkok Post)
Pret: 26,90 RON
   
 
Shitter's Club
Frederic Beigbeder
,,Shitter's Club'' face parte din trilogia care contine ,,Jurnalul unui tanar ticnit'' si ,,Dragostea dureaza trei ani''.
Pret: 32,90 RON
   
 
Windows on the World
Frederic Beigbeder
O carte despre 11 septembrie si despre tragedia din Twin Towers, mai exact o confesiune in care autorul recompune minut cu minut micul dejun pe care un tata divortat si cei doi fii ai sai il iau in Windows on the World, restaurantul aflat la etajul 107 din turnul nordic. Imaginati-va ce au simtit pe 11 septembrie 2001 oamenii care erau în World Trade Center... Castigatoare a premiilor Prix Interallie in 2003 si Independent Foreign Fiction Prize in 2005, cartea Windows on the World este cronica ultimelor minute de dinaintea prabusirii.
Pret: 29,90 RON
   

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455