Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index edituri > Meteor Press
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   Meteor Press, 61 titluri
       
1 2 3 ... 5 6 7

Nu v-ati  hotarat inca ce nume sa-i puneti copilasului? Oscilati intre un nume traditional sau unul la moda si exotic?

Pret: 19,00 RON
   
In aceasta carte de referinta, Randy Gage, mentor spiritual al prosperitatii, dezvaluie 37 de secrete putin cunoscute despre prosperitate.
Pret: 8,00 RON
   
In aceasta lucrare veti afla despre modul si conditiile actuale de preparare a mancarii, despre condimente si aromate folosite in bucataria moderna, cateva dintre "secrete" si recomandarile bucatariei clasice, termeni tehnici folositi de profesionistii artei culinare.
Pret: 19,00 RON
   

Lucrarea de fata, bestseller pe plan mondial, ofera solutii reale problemelor complexe cu care se confrunta orice manager in activitatea de zi cu zi. Ea este un ghid de management bazat pe dovezi empirice, care cuprinde o serie de principii esentiale pentru intreaga dumneavoastra cariera manageriala

Pret: 19,00 RON
   
 
Arata-mi banii!
Jack J. Phillips, Patricia Pulliam Phillips
Usor de citit si bogata in studii de caz, recomandari si instrumente, aceasta carte este un ghid indispensabil pentru orice manager preocupat de problema evaluarii proiectelor, programelor, proceselor si oamenilor.
Pret: 30,00 RON
   
 
Armonia personala
Chalmers James
Avem tendinta de a ne izola de lumina naturala, da a lucra in cladiri neinsufletite, de a ne expune la poluare si de a ne hrani cu alimente de proasta calitate.
Aceasta carte deosebit de originala este rezultatul unei investigatii amanuntite a modului in care toti acesti factori ne influenteaza bunastarea fizica si emotionala.
Pret: 8,00 RON
   

Bestsellerrul lui Philippe Korda, tradus si difuzat in multe tari, constituie un punct de referinta in materie de negociere pentru orice director comercial sau profesionist din domeniul vanzarilor, dar si pentru novicii in domeniu.

Pret: 25,00 RON
   
 
Barbatii, dragostea si sexul
David Zinczenko si Ted Spiker

In acest ghid amuzant si fascinant, conceput special pentru femei, mii de barbati marturisesc care sunt factorii care-i impulsioneaza, care-i franeaza sau care-l transforma pe ,,acum" in ,,pentru totdeauna".
.

Pret: 19,00 RON
   
 
Calea spre putere
Barbara Berger
 "Gandurile si cuvintele noastre sunt atotputernice. Prin gandurile si cuvintele noastre cream viata noastra. Noi suntem singurii care detinem controlul deplin asupra gandurilor si cuvintelor noastre, deoarece suntem singurii ganditori din mintile noastre." - Barbara Berger
Pret: 15,00 RON
   
 
Cariera si cascaval va va ajuta sa va dezvoltati disciplina si determinarea de care aveti nevoie pentru a face mai multe, pentru a castiga respectul colegilor si sefilor, pentru a sui rapid scara ierarhica si pentru a gasi mai multa satisfactie si implinire in slujba.
Pret: 15,00 RON
   
1 2 3 ... 5 6 7

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455