Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index edituri > Paralela 45
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   Paralela 45, 54 titluri
       
1 2 3 4 5 6
 
100 DE CARTI INTERZISE
Nicholas J. KAROLIDES, Dawn B. SOVA, Margaret BALD
De-a lungul istoriei, tiranii, statele totalitare, institutiile religioase si guvernele democratice deopotriva au interzis carti care le contestau supozitiile sau le puneau sub semnul intrebarii autoritatea.
Pret: 39,00 RON
   
 
111 romane celebre intr-o singura carte
Ruxandra Ivancescu, Ana Popescu

Volumul este structurat într-o formula de mare accesibilitate, ca un dictionar, cuprinzând în cazul fiecaruia din cei 111 romancieri selectati, date despre geneza si aparitia cartii prezentate, un rezumat al continutului, câteva piste de lectura, o scurta bio-bibliografie a autorului.

Pret: 30,00 RON
   
250 de Mari Premii pline de parfum de competitie. O perioada jalonata de debutul si retragerea unuia dintre cei mai mari piloti de Formula 1 ai tuturor timpurilor - Michael Schumacher.
Pret: 25,00 RON
   
Acest dictionar al brandurilor, alcatuit in urma unor cercetari riguroase, va prezinta date uimitoare despre marci care ne inconjoara la tot pasul-de la Adidas la brichetele Zippo si de la batistele de hartie Tempo pana la tigaretele Gauloises.
Pret: 30,00 RON
   
 
AMERICA
BAUDRILLARD Jean

Filosofia lui Baudrillard se centreaza pe conceptele-gemene de „hiper-realitate" si „simulare", care se refera la natura virtuala (nereala) a culturii actuale, in epoca dominata de comunicarea si de consumul de masa.

 

Pret: 20,00 RON
   
 
Amorurile unui print
Guillaurne Apollinaire
Apollinaire ne propune sa-l citim cumva supra-realist, adica nu altfel decat ca pe o imensa fictiune erotica, in care insolitul si burlescul intamplarilor si situatiilor narate se inscriu in cea mai pura traditie rabelaisiana, si in care expresia cea mai verde e dublata sau acompaniata, mai totdeauna, de una poetico-umoristica de mare clasa.
Pret: 12,00 RON
   
 

Volumul de fata s-ar putea numi "Descoperirea Indiei". Capitolele sunt "stampe", asterneri picturale si reflectii de etno-psiholog. Exista si naratiune, cu patanii si extaze, adica accidente pamantene si evenimente celeste.

Pret: 20,00 RON
   
 
Astrologia karmica
Paolo Crimaldi
Cartea de fata este o calatorie in psihicul nostru, dincolo de barierele timpului si spatiului. Ideea e ca tema natala ar fi pe de o parte legata de trecut si de cealalta parte legata de viitor este o perspectiva fascinanta care ne ajuta in a nu aborda pasiv viata.
Pret: 12,00 RON
   

 O carte a vacantelor, timpului liber sau a referintelor de specialitate, este ceea ce Alexandru Lancuzov a reusit sa construiasca in cartea sa Bucuresti.De la tramvaiul cu cai la automobil

Pret: 12,00 RON
   
 
Bucurestiul in 1906
Frederic Dame
In cartea de fata,,Frederic Dame a scris adevarata istorie a lumii romanesti de la 1900, o lume pe care a cunoscut-o indeaproape
Pret: 45,00 RON
   
1 2 3 4 5 6

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455