Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index edituri > Humanitas > Paulo Coelho
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   Humanitas,Colectia Paulo Coelho, 9 titluri
       
 
Al Cincilea Munte
Paulo Coelho
Exista momente inevitabile de nefericire care ne intrerup viata. Ele nu au loc insa fara motiv. Uneori lumea pare sa fi conspirat impotriva noastra, asa ca ne intrebam: "De ce trebuie sa mi se intimple tocmai mie?" Confruntati cu inevitabilul, unii dintre noi se descurajeaza; altii insa devin mai puternici si intelegerea lor sporeste.
Pret: 32,00 RON
   
 
Alchimistul
Paulo Coelho
O data la cateva decenii, apare o carte care schimba pentru totdeauna viata cititorilor sai. Alchimistul lui Paulo Coelho este o astfel de carte.
Pret: 26,00 RON
   
 
In acest roman uluitor, Paulo Coelho prezinta lupta dintre lumina si intuneric din adancul fiecarui suflet si mesajul ei pentru viata noastra de zi cu zi: sa indraznim sa ne urmam visele, sa avem curajul de a fi altfel si sa ne stapanim teama care ne impiedica sa traim cu adevarat.
Pret: 32,00 RON
   
 
Jurnalul unui mag
Paulo Coelho
Jurnalul unui mag a fost inspirat de pelerinajul facut de autor in 1986 si este o fascinanta parabola despre nevoia de a gasi propria cale in viata si despre descoperirea faptului ca miracolul se ascunde intotdeauna in pasii oamenilor obisnuiti.
Pret: 22,00 RON
   
Romanul este inspirat de tema biblica a iubirii aproapelui si a dragostei de Dumnezeu, este un roman despre suferinta, bucurie si izbavire, scris in stilul, de-acum consacrat, al brazilianului Paulo Coelho.
Pret: 27,00 RON
   
Manualul razboinicului luminii este o invitatie pentru fiecare dintre noi sa ne traim visul, sa acceptam incertitudinile vietii si sa ne ridicam in intampinarea destinului nostru unic.
Pret: 19,00 RON
   
 
Unsprezece minute
Paulo Coelho
Romanul Unsprezece minute este povestea Mariei, o fata dintr-un sat brazilian, ale carei prime intalniri inocente cu dragostea o lasa cu inima franta. La o varsta frageda, ea se convinge ca nu va gasi niciodata dragostea adevarata, crezand in schimb ca "dragostea este un lucru cumplit care te face sa suferi..."
Pret: 32,00 RON
   
Cartea lui Paulo Coelho vorbeste despre cei care nu intra in tiparele considerate normale de catre societate. Vorbeste despre nebunie si despre nevoia de a descoperi un alt mod de viata a acelor oameni care se confrunta cu prejudecatile celorlalti fiindca gandesc diferit.
Pret: 28,00 RON
   
 
Zahir
Paulo Coelho
“Fiecare poveste de dragoste este o calatorie” - iata deviza sub care sta ultimul roman al lui Paulo Coelho.
Pret: 32,00 RON
   

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455