Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index edituri > Humanitas
Top Vanzari  
Traiesc, deci ma abtin
Dr. Mihaela Bilic
Pret: 49,90 RON
Top Vanzari  
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru
Pret: 70,85 RON
Top Vanzari  
Carte de bucate
Silvia Jurcovan
Pret: 43,60 RON
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Vezi ce carti ai in wishlist
Edituri   Humanitas, 419 titluri
       
1 2 3 ... 40 41 42
 
[...] L-am cunoscut pe inventatorul tau - il cheama Gellu Naum - si tare as fi vrut sa pun mana pe telefon si sa-mi risipesc, de dragul tau, toate vorbele bune. Dar, Apolodor, trebuie sa afli ca el a plecat acum vreo doi ani intr-o misterioasa calatorie, in Labrador sau pe Mississippi, intr-un bac, sau a zburat, in cosmos, pe urmele tale, si n-are nici un telefon in apropiere, nici macar unul mobil. [...] Tu m-ai invatat cum se joaca cuvintele unele cu altele, cum se prind de mana in rime: Tirgul Mosilor, Apolodor, zimbitor, tenor, tuturor, dor, implor, picior peste picior, Labrador, zbor, bimotor, Bosfor... Daca mergi asa, din rima in rima, ajungi la capatul cartii. Vezi, asta era o adevarata inventie, dar am inteles-o abia mai tarziu: cum tu calatoreai foarte mult, ca sa nu te ratacesti si sa te poti intoarce acasa, inventatorul tau ti-a marcat drumul cu o rima calauzitoare si, pentru ca erai mic, ca s-o recunosti usor, a facut-o sa semene cu codita numelui tau: dor. Asa se face ca ai putut sa ajungi inapoi la Bucuresti, la prietenii tai de la circ, dupa ce ai umblat hai-hui prin toata lumea. [...]
Pret: 27,00 RON
   
 
A fi sau a privi
Ana Blandiana
A fi pentru a privi iata o fascinanta terapeutica, iata o solutie. (Ana Blandiana)
Pret: 19,00 RON
   
 
A rupe tacerea
Eugene Ionesco
"«Sa aderi» inseamna sa te supui dogmatismului […].Ca sa-l eviti, trebuie sa-ti pastrezi libertatea fata de toate afirmatiile si fata de propriile tale afirmatii. Sigur, pozitia nu e deloc usor de aparat, deloc comoda, caci e ceva obisnuit sa-ti mentii declaratiile, sa pastrezi aceiasi linie, sa repeti opiniile celorlalti, iar asta se va intampla mereu." Eugene Ionesco
Pret: 17,00 RON
   
 
A treisprezecea poveste
Diane Setterfield
"A treisprezecea poveste ii va da cititorului placeri incendiare si fiori reci, cerand adrenalina ca sa-si dezvaluie secretele. Se potriveste la fel de bine unei dupa-amiezi ploioase pe canapea si unei zile insorite pe plaja." (Library Journal)
Pret: 36,00 RON
   
 
Absurdistan
Gary Shteyngart

Roman tradus in peste douazeci de tari si nominalizat de

New York Times Book Review printre primele zece romane americane ale anului 2006.

Pret: 36,00 RON
   
 
Actorii
Nina Berberova
Un teatru al lui si daca. Si daca istoria ar fi fost alta, cea normala, viata lor de personaje s-ar fi numit viata de oameni reali. Dar istoria s-a rupt, vietile lor s-au rupt, Rusia lor nu e Rusia care ar fi fost sa fie.
Decorul, mereu acelasi, e "o epoca proasta".
Pret: 25,00 RON
   
Adevar si fictiune in Codul lui Da Vinci reuseste cu succes sa clarifice erorile de natura istorica din spatele misterului lui Dan Brown.
Pret: 23,00 RON
   
 
"Multi afirma", scrie cu modestie Mineko Iwasaki, "ca am fost cea mai buna gheisa din generatia mea; am fost cu siguranta gheisa care s-a bucurat de cel mai mare succes."
Pret: 26,00 RON
   
 
Cum reactionezi cand ti se spune ca esti... altcineva? Ca viata ta este un spectacol atent regizat? Ca esti fiica unui criminal?
Pret: 30,00 RON
   
 
Adevarul minciunilor
Mario Vargas Llosa
Viata este una si nu are limite.
Citirea romanelor sparge acest tipar si ceea ce se dovedise unic se transforma in multe, in nenumarate vieti. Fiindca asta este marea putere a literaturii , iar volumul de fata ne face partasi la ea.
Pret: 27,00 RON
   
1 2 3 ... 40 41 42

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455