Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index autori > Robert Ludlum
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
vezi ce carti ai in wishlist
Autori   Robert Ludlum, 12 titluri
       
1 2
 
Cercul Matarese
Robert Ludlum
“Cea mai buna carte a lui Ludlum!” - The Wall Street Journal
Pret: 31,00 RON
   
 
Codul Altman
Robert Ludlum, Gayle Lynds
Codul Altman reprezinta ultima carte a celebrului scriitor Robert Ludlum – maestrul incontestabil al thrillerului contemporan.
Pret: 32,00 RON
   
 
Deceptia lui Prometeu
Robert Ludlum
Robert Ludlum este un maestru al suspansului si al intrigilor internationale, stabilind in acest domeniu un standard de neegalat. Iar, odata cu Deceptia lui Prometeu, a demonstrat ca a ajuns in apogeul carierei.
Pret: 33,00 RON
   
 
Documentul Matlock
Robert Ludlum
Droguri, prostitutie, jocuri de noroc, coruptie la cele mai inalte niveluri – toate intr-un thriller palpitant semnat de un maestru incontestabil al genului.
Pret: 35,00 RON
   
 
Drumul spre Gandolfo
Robert Ludlum

O carte care dezvaluie o latura a complexei personalitati creatoare a lui Robert Ludlum, pe care nu ati mai cunoscut-o pina acum: cea de fin umorist.
Asadar, puneti-va centurile de siguranta si pregatiti-va pentru furtuna !Va asteapta un roman cu adevarat senzational.

Pret: 25,00 RON
   
 
Drumul spre Omaha
Robert Ludlum
O carte admirabila in care scriitorul obtine un echilibru perfect intre efectul de comedie si cel de suspans, reusind sa faca din fiecare episod centrul de gravitate al intrigii. O actiune extrem de dinamica ce il determina pe cititor sa parcurga romanul pana la ultima pagina, fara a-l putea lasa din mana.
Pret: 36,00 RON
   
 
Experimentul Ambler
Robert Ludlum
Operele genialului Robert Ludlum, decedat in anul 2001, nu au fost inca publicate in intregime in Romania. Cartea de fata, alaturi de o alta aflata in pregatire, este tradusa pentru prima oara la noi.
Pret: 39,90 RON
   
 
Pret: 31,00 RON
   
 
Operatiunea Lazarus
Robert Ludlum
In romanul Operatiunea Lazarus, Robert Ludlum ne introduce in lumea secreta a unor organizatii cu misiuni paralele. Miscarea Lazarus este o grupare ecologista internationala ce militeaza pentru renasterea planetei prin revenirea la un mod de viata sanatos si renuntarea la tehnologii care afecteaza natura umana si mediul inconjurator. Gruparea va fi profund afectata de diversiunea creata de catre Hideo Nomura, un tanar ce facea parte dintr-o triada numita Horatii si care preluase in mod abuziv conducerea miscarii. Mintea sa bolnava a conceput un plan diabolic de „curatire“ a Pamantului prin uciderea a milioane de oameni cu ajutorul nanofagelor.
Pret: 39,90 RON
   
 
Optiunea Paris
Robert Ludlum, Gayle Lynds
Lucrarea de fata este al doilea bestseller rezultat din parteneriatul celor doi mari scriitori si s-a bucurat de un imens succes pretutindeni.
Pret: 30,00 RON
   
1 2

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455