Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index autori > Dragos Acostachioaie
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
vezi ce carti ai in wishlist
Autori   Dragos Acostachioaie, 4 titluri
       
 
Free BSD
Dragos Acostachioaie, Ovidiu Ene
Lucrarea de fata reprezinta un ghid util pentru cei care fac primii pasi in vederea invatarii sistemului FreeBSD, folositor pentru instalarea sa si aprofundarea notiunilor de baza privind utilizarea de zi cu zi. De asemenea, ofera principalele informatii necesare pentru a putea configura si administra un sistem FreeBSD.
Pret: 24,90 RON
   
 
Primii pasi in Linux
Sabin Buraga, Dragos Acostachioaie, Marius Marusteri
Volumul realizeaza o incursiune practica in universul Linux bine-cunoscut prin stabilitatea, setul cuprinzator de aplicatii disponibile si, totodata, cvasi-exotismul sau , cartea si CD-ul atasat prezinta distributia live autohtona ROSLIMS, cu o interfata grafica in limba romana, principalele sale aspecte si domenii de utilizare fiind detaliate pe parcursul a noua capitole.
Pret: 32,95 RON
   
 
Cartea se adreseaza atit studentilor si elevilor care urmeaza cursuri de programare, cit si specialistilor care doresc fie sa invete sau sa utilizeze platforma Linux, fie sa isi porteze programele pe aceasta.
Pret: 27,95 RON
   
 
Securitatea sistemelor Linux
Dragos Acostachioaie
Cartea pune accent pe explicarea principalelor instrumente dedicate administratorilor de sistem si pe modalitatile de protejare a serviciilor de retea furnizate de un sistem Linux.
Pret: 16,50 RON
   

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455