Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index autori > Traian Anghel
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
vezi ce carti ai in wishlist
Autori   Traian Anghel, 3 titluri
       
 
Introducere in AJAX
Traian Anghel
Lucrarea ofera cititorilor cu un nivel mediu de pregatire in domeniul programarii Web o initiere completa in AJAX. Sint prezentate nucleul limbajului JavaScript, utilizat pentru procesarea datelor, formatul JSON (JavaScript Object Notation), folosit alaturi de XML (Extensible Markup Language) pentru schimbul de date, precum si obiectul XMLHttpRequest, utilizat in transferul asincron al datelor.
Pret: 29,95 RON
   
 
Programarea Web pentru liceu propune solutii pentru dezvoltarea siturilor/aplicatiilor Web moderne, utilizind XHTML si CSS pentru crearea interfetelor, PHP ca limbaj de programare pentru server si MySQL ca sistem de gestiune a bazelor de date.
Pret: 29,50 RON
   
Conceputa ca o continuare a volumului Programarea in PHP. Ghid practic, al aceluiasi autor, lucrarea il ghideaza pe cititor prin multitudinea de instrumente, biblioteci si formate destinate generarii de continut multimedia, punind in evidenta puterea limbajului PHP, precum si flexibilitatea acestuia in conjunctie cu alte tehnologii, asa cum sint SVG si SMIL.
Pret: 24,95 RON
   

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455