Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Home > Index autori > Stefan Agopian
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
vezi ce carti ai in wishlist
Autori   Stefan Agopian, 6 titluri
       
„Stefan Agopian este unul dintre acei scriitori inclasificabili, greu incadrabili si inutilizabili in sinteze critice. Incadrat intr-un «neosuprarealism al anilor ‘70», dar si in «noul postmodernism virtual si fractalic» (Cartarescu), intr-un «fantezism alegoric si livresc» (Teposu), dar si intr-un etern «fantastic textual» (Crohmalniceanu), Agopian a scapat de toate etichetele asumindu-le textual si ironizindu-le procedural.” (Simona Sora)
Pret: 64,95 RON
   
 

„Parodiind conventiile romanului istoric, Stefan Agopian construieste un labirint romanesc in care coexista o serie de povesti, de cele mai multe ori incompatibile intre ele. Istoria se prezinta ca un material in falduri, asemanator catifelei purtate ostentativ de Tache Vladescu, picaro metafizic, ratacitor printr-un univers oniric, dominat de imagini de cosmar. Consistenta spectrala a personajelor lui Agopian pune sub semnul intrebarii existenta insasi a istoriei.” (Carmen Musat)
Pret: 59,95 RON
   
 
Povesti erotice romanesti
Stefan Agopian, Radu Aldulescu, Dan-Silviu Boerescu
Povesti erotice romanesti este numele celui mai original titlu al colectiei Eroscop: cei mai cunoscuti scriitori romani au fost invitati sa publice un text inedit cu tematica erotica. Cat de departe au mers ei? Cat de indraznete sunt prozele? Mai exista tabuuri erotice in limba romana?
Pret: 39,90 RON
   
 
„Sara este o carte incintatoare, indeosebi prin amestecul de realism al detaliilor, ca in naturile moarte ale flamanzilor, si de fantezie baroca, marquesiana, prin extraordinara calitate artistica a scriiturii.” (Nicolae Manolescu)
Pret: 22,95 RON
   
 
Tache de catifea
Stefan Agopian
„Cartile publicate de Agopian au impus definitiv scriitura originala, fermecatoare si profunda a acestui scriitor exceptional.” (Dan C. Mihailescu)
Pret: 19,95 RON
   
„In ciuda faptului ca Stefan Agopian nu s-a «inrolat», in chip explicit, manifest, in nici una dintre «generatiile» literaturii noastre contemporane, iar poetica sa, implicita in romanele publicate, il face greu incadrabil in «scolile» literare contemporane autorului din punct de vedere istoric, proza sa vine ca o implinire fireasca in evolutia literaturii postbelice din Romania.” – Ruxandra Ivancescu
Pret: 19,95 RON
   

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455