Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Educatia prin iubire

de Ross Campbell, traducerea Irina-Margareta Nistor
Intr-o lume tot mai tulbure, copiii au nevoie sa fie cat mai bine pregatiti de catre parinti pentru viata. Marea problema este sa educi copiii cu dragoste si sa-i disciplinezi in mod echilibrat, astfel incat ei sa se straduiasca sa devina adulti cu simtul raspunderii.

Pretul nostru: 22,00 RON   
    
Detalii
Editura: Curtea Veche
Colectia: Familia la Curtea Veche
Anul aparitiei: 2007
ISBN: 978-973-669-456-1
Numar de pagini: 256
Limba: Romana
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Familia la Curtea Veche
De la editor

Intr-o lume tot mai tulbure, copiii au nevoie sa fie cat mai bine pregatiti de catre parinti pentru viata. Marea problema este sa educi copiii cu dragoste si sa-i disciplinezi in mod echilibrat, astfel incat ei sa se straduiasca sa devina adulti cu simtul raspunderii. Multi parinti se intreaba ce e de facut si cum ar putea sa le ofere un model bun care sa fie acceptat si de copii.

 

Ross Campbell - medic, consilier si autor de succes - recomanda o metoda de educatie prin care se urmareste formarea persoanei, si nu un simplu control al comportamentului. Premisa unei formari efici-ente este iubirea neconditionata de care copilul are nevoie pentru a se maturiza si pe care nu o poate gasi decat alaturi de parinti. Su-gestiile practice insotite de povesti edificatoare, dar si de incarcatura emotionala, fac din aceasta carte un manual pretios al parintelui ideal.

 

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.


O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455