Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Harry Potter si Printul Semipur
Harry Potter VI - editie cartonata

de J.K. Rowling, traducerea Ioana Iepureanu
Vezi coperta spate  Vara este in toi, dar o ceata neobisnuita pentru acest anotimp bate in ferestre. Harry este in camera sa, asteptand vizita lui Dumbledore tocmai in casa familiei Dursley.

Pretul nostru: 55,00 RON   
    
Detalii
Editura: Egmont
Colectia: Harry Potter
Anul aparitiei: 2005
ISBN: 973-583-601-7
Numar de pagini: 584
Limba: Romana
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Harry Potter
De la editor

Vara este in toi, dar o ceata neobisnuita pentru acest anotimp bate in ferestre. Harry este in camera sa, asteptand vizita lui Dumbledore tocmai in casa familiei Dursley.

De ce il viziteaza acum? Ce este atat de important, incat nu poate astepta pana cand Harry se va intoarce la Hogwarts peste cateva saptamani ?

Al VI-lea volum din seria Harry Potter al autoarei J.K. Rowling. Ea proiecteaza cele mai recente aventuri ale lui Harry Potter din timpul celui de-al saselea an la Hogwarts, cu o maiestrie desavarsita si intr-un mod care iti taie rasuflarea.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!
11.08.2008 / MarCya      
autoarea a reusit sa transpuna in cuvinte si cele mai ascunse sentimente si trairi ale personajele...mi-a placut ca de aceasta data au fost 2personaje in centru,si nu una cum ne-am obisnuit...Harry Potter,adolescentul care participa la povestea celuilalt personaj,Albus Dumbledore...respect pt autoarea care a reusit sa ajunga pana la sufletele noastrea cu acest roman si care cu un deosebit dar a povestit viata unui copil urmarit la fiecare pas de moarte...si care din nefericire paraseste lumea pana la urma,insa abia dupa moarte va afla ce e fericirea adevarata...

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455