Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Alte carti
vezi ce carti ai in 'wishlist'
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri
(reeditare)

de Allan Pease, traducerea Lucian Popescu
Aceasta carte este rezultatul mai multor ani in care am adaptat, modificat, testat si aplicat aceste tehnici la Retele de Vanzar. Allan Pease

Pretul nostru: 14,00 RON   
    
Detalii
Editura: Curtea Veche
Colectia: Carti cheie
Anul aparitiei: 2007
ISBN: 978-973-669-388-5
Numar de pagini: 112
Limba: Romana
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Carti cheie
De la editor

De cate ori nu am auzit spunandu-se despre un agent de vanzari ca are succes pentru ca este "dotat de la natura"? Dar nimeni nu spune despre un doctor sau un inginer ca s-a nascut inzestrat de la natura. Pentru ca stim cu toti ca aceste meserii se deprind in urma unui studiu sistematic. Tot astfel, activitatea de agent de vanzari este o stiinta ce se poate invata ca oricare alta.

Allan Pease, cel mai cunoscut expert din lume in limbajul trupului, ne prezinta tehnicile uluitoare prin care puteti avea succes ca agent de vanzari.
Una dintre cele mai mari provocari ale acestei meserii o reprezinta depasirea refuzului unui potential client. Daca intelegem semnalele nonverbale, invatam sa citim limbajul trupului interlocutorului, dar si sa-l folosim in mod corespunzator pe al nostru, ne dam seama ca un "nu" inseamna de fapt un pas inainte spre reusita.

Metodele sale dovedite se pot aplica cu cele mai mari sanse de reusita in construirea unei retele de vanzari. Insa abilitatile de comunicare dobandite din aceasta carte vor eficientiza modul in care abordati orice negociere. De aceea ele pot fi folosite cu succes de persoane din mediul financiar sau de afaceri, de avocati, profesori sau asistenti sociali.
Distrati-va invatand cu Allan Pease si veti sti ca prin minune cum sa va valorificati la maximum imaginea personala.

Allan Pease:  Aceasta carte este rezultatul mai multor ani in care am adaptat, modificat, testat si aplicat aceste tehnici la Retele de Vanzari.

Date autor:
Allan Pease, australian de origine, este unul dintre cei mai celebri si originali autori si oratori din lumea intreaga. Pornind de la studiul intreprins asupra limbajului trupului si de la o tehnica de vanzare proprie, a ajuns sa-si impuna stilul inconfundabil si poate fi considerat un adevarat campion in doborarea a diferite recorduri din domeniul vanzarilor. Pe lista lui de clienti se numara: IBM, Sheraton, AMP, ESSO, Woolworths, McDonalds, BBC, Mazda, Institute of Accountants, New York Life, Barclay's Bank, Telecom, Suzuki si chiar Biroul de Taxe si Impozite.

lan Pease este un autor recunoscut datorita lucrarilor sale, care se inscriu printre cele mai bine vandute carti din lumea intreaga; dintre ele face parte si Limbajul trupului, care s-a vandut in mai multe milioane de exemplare si a fost tradusa in 32 de limbi (inclusiv in limba romana). Alte lucrari: Why Men Don't Listen and Women Can't Read Maps, Talk Language, Write Language, Memory Language, Rude And Politically Incorrect Jokes, Communicating for Results, How to Handle the Differences in Others. Este membru al Royal Society of Arts (Londra), al Institute of Management si al Lifewriters Association.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455