Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Alte carti
vezi ce carti ai in wishlist
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Cartea despre vanzari

de Tom Hopkins
Vezi coperta spate  Daca sunteti hotarat sa renuntati la mediocritate si sa ajungeti un profesionist in vanzari iar venitul dumneavoastra sa atinga un nivel pe care nici macar nu si-l imagineaza cei ce nu au acces la acest manual stiti ca este nevoie de schimbare. Ce anume poate provoca schimbarea?

Pretul nostru: 40,90 RON   
    
     
Detalii
Editura: Business Tech
Anul aparitiei: 2002
ISBN: 973-99937-5-3
Numar de pagini: 416
Limba: Romana
Dimensiuni: 17 x 24 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
De la editor
’Prospectarea’, ‘Contactele’, ‘Calificarea’, ‘Obiectiile’ si ‘Finalizarea Vanzarii’. Acestea sunt etapele vanzarii tratate pana la cel mai mic detaliu in acest manual al profesionistului in vanzari.

Daca sunteti hotarat sa renuntati la mediocritate si sa ajungeti un profesionist in vanzari iar venitul dumneavoastra sa atinga un nivel pe care nici macar nu si-l imagineaza cei ce nu au acces la acest manual stiti ca este nevoie de schimbare. Ce anume poate provoca schimbarea?

Stimularea aditionala. Tehnicile de transformare a sentimentelor in mecanisme declansatoare ale vanzarii. Prospectarea cu ajutorul referintelor sau fara referinte. Intrebarile care descopera si cele care conduc. Atitudinea fata de refuz. Sistemul de tratare a obiectiilor. Folosirea motivatorilor si infruntarea demotivatorilor. Implicarea fizica si psihica in detinerea produsului sau serviciului. Stimularea si directionarea sentimentelor (...). Pe toate le gasiti in acest manual plus exemple graitoare pentru fiecare.

Peste 1.300.000 de exemplare vandute numai in Statele Unite ale Americii si succesul evident de care se bucura mii de profesionisti care si-au insusit tehnicile prezentate aici, dovedesc ca ele functioneaza.

Despre autor:
Tom Hopkins este o legenda a vanzarilor. Considerat numarul unu in instruirea in domeniul vanzarilor, are o experienta de peste 30 de ani, a scris 8 carti care s-au vandut in peste 1,3 milioane de exemplare fiecare, au fost traduse in 10 limbi. Cartile lui sunt folosite ca manuale in cursurile de marketing, se folosesc sisteme de instruire video la diferite mari companii, a instruit direct peste 3 milioane de vanzatori pe 5 continente.
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!
06.04.2010 / Sorin      
O carte buna! Un plus mare pentru ca este printre putinele carti care subliniaza rolul "Atitudinii" in vanzari si fata de vanzare. Legat de modul cum abordeaza "procesul de vanzare" sunt alte carti mult mai la obiect si mult mai complete.

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455