Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Alte carti
Vezi ce carti ai in 'wishlist'
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Psihologia Persuasiunii
Totul despre influentare

de Robert B. Cialdini
Vezi coperta spate  Aceasta carte indispensabila iti garanteaza doua lucruri: niciodata nu te vei mai simti obligat sa spui ‘da’, cand de fapt gandesti ca ar fi in interesul tau sa spui ‘nu’ si cu siguranta vei avea mai multa influenta decat ai avut vreodata.


Pretul nostru: 39,90 RON   
    
     
Detalii
Editura: Business Tech
Anul aparitiei: 2004
ISBN: 973-8495-12-1
Numar de pagini: 372
Limba: Romana
Dimensiuni: 17 x 24 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
De la editor
’Psihologia Persuasiunii’ si-a capatat locul de cea mai importanta carte publicata vreodata despre acest subiect datorita valorii practice a informatiilor oferite. In cuprinsul ei, distinsul psiholog Robert B. Cialdini, doctor in filosofie, explica de ce unii oameni sunt remarcabili de convingatori si cum putem sa-i convingem cu propriile noastre arme.

Veti afla cele sase secrete psihologice care se afla in spatele impulsului nostru puternic de a ne supune, cum pot fi ele folosite de persoane iscusite fara a fi detectate, cum sa ne aparam impotriva lor si cum sa punem la lucru acele secrete in folosul propriu.

Aceasta carte indispensabila iti garanteaza doua lucruri: niciodata nu te vei mai simti obligat sa spui ‘da’, cand de fapt gandesti ca ar fi in interesul tau sa spui ‘nu’ si cu siguranta vei avea mai multa influenta decat ai avut vreodata.

Despre autor:
Doctorul in filozofie Robert B. Cialdini sustine cursuri universitare si post-universitare despre persuasiune si influenta sociala la University of North Carolina si Columbia Univeristy. El este in prezent seful catedrei de psihologie si membru al Consiliului de Conducere al Arizona State University.
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455