Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Alte carti
vezi ce carti ai in 'wishlist'
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Marketingul bazat pe permisiune
Transforma necunoscutii in prieteni si prietenii in clienti

de Seth Godin
Vezi coperta spate  Marketingul bazat pe permisiune difuzeaza, la aceleasi costuri ca ale marketingului bazat pe intrerupere nu doar un mesaj ci o duzina.

Pretul nostru: 25,90 RON   
    
Detalii
Editura: Business Tech
Anul aparitiei: 2005
ISBN: 973-8495-16-4
Numar de pagini: 256
Limba: Romana
Dimensiuni: 17 x 24 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
De la editor


Pentru unii, faptul ca timpul disponibil pentru ‘a acorda atentie’ unui lucru este o resursa incredibil de pretioasa dar pe cale de disparitie, ar putea sa para doar o simpla expresie a unui principiu economic. Pentru Seth Godin el reprezinta o oportunitate de afaceri.

'Marketingul bazat pe permisiune' difuzeaza, la aceleasi costuri ca ale marketingului bazat pe intrerupere nu doar un mesaj ci o duzina.

Aceasta multiplicare conduce la o crestere semnificativa a avantajelor si profiturilor. In timp ce concurenta continua sa intrerupa persoane necunoscute si obtine rezultate mediocre, campania de marketing bazat pe permisiune pe care o sustii reuseste sa transforme persoanele necunoscute in prieteni si prietenii in clienti.Va fi supus oare marketingul de masa unei schimbari dramatice?
In mod sigur. O noua forma de marketing apare in peisaj.

Noua abordare va afecta marketingul bazat pe intrerupere la fel de mult precum automobilul a afectat producatorii de trasuri.

Despre autor:
Seth Godin a absolvit Tufts University in 1982, cu o licenta in computere si filosofie. Ulterior a obtinut un MBA in marketing la Stanford Business School. Din 1983 si pana in 1986 a lucrat ca brand manager la Spinnaker Software, unde a condus echipa ce a creat prima generatie de produse multimedia. Seth Godin a fost vicepresedinte al departamentului de marketing direct de la Yahoo! pana in 2000, cand a decis sa-si consacre timpul scrisului si conferintelor.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455