Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

CV-ul perfect
Tot ce trebuie sa stii, sa spui si sa faci ca sa obtii postul dorit

de Bill Faust, Michael Faust, traducerea Doina Tonner.
Cartea iti arata cum sa procedezi, pas cu pas, pentru a realiza un CV perfect si a te remarca la interviurile de angajare. Vei invata cum sa raspunzi la cea mai importanta intrebare a angajatorului: „Ce poti sa ne oferi”?, cum sa parcurgi fiecare etapa a procesului de recrutare si cum sa pui accent pe calitatile personale si profesionale, demonstrind ca esti persoana cea mai potrivita pentru postul oferit.

Pretul nostru: 22,95 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: Hexagon. Practic
Anul aparitiei: 2007
ISBN: 978-973-46-0377-0
Numar de pagini: 232
Limba: Romana
Alte carti din colectia Hexagon. Practic
De la editor
Traducere de Doina Tonner.

Prima impresie pe care si-o face angajatorul este foarte importanta: daca CV-ul sau scrisoarea ta de intentie nu l-au convins, e posibil sa nu fii chemat la interviu. Cartea iti arata cum sa procedezi, pas cu pas, pentru a realiza un CV perfect si a te remarca la interviurile de angajare. Vei invata cum sa raspunzi la cea mai importanta intrebare a angajatorului: „Ce poti sa ne oferi”?, cum sa parcurgi fiecare etapa a procesului de recrutare si cum sa pui accent pe calitatile personale si profesionale, demonstrind ca esti persoana cea mai potrivita pentru postul oferit.

Cuprins: Mai putin de 30 de secunde pentru a crea o impresie favorabila • Sfirsitul CV-ului traditional • Discursul tau de promovare • Cum sa-ti construiesti si sa-ti adaptezi discursul de promovare • Modele de CV-uri
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455