Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Cum sa ne invingem timiditatea. Tehnici de comunicare eficienta

de Debbie Hall, traducerea Gabriela Sandu.
Sinteti prea timid pentru a va exterioriza gindurile sau sentimentele, iar atunci cind o faceti, folositi un ton sau cuvinte nepotrivite? Aveti acum posibilitatea sa depasiti dificultatile de exprimare. Cum sa ne invingem timiditatea este ghidul care va indruma in relatiile cu ceilalti, fie ca este vorba despre familie, fie despre mediul profesional.

Pretul nostru: 17,95 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: Hexagon. Practic
Anul aparitiei: 2006
ISBN: 973-46-0246-2
Numar de pagini: 168
Limba: Romana
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Hexagon. Practic
De la editor
Traducere de Gabriela Sandu.

Sinteti prea timid pentru a va exterioriza gindurile sau sentimentele, iar atunci cind o faceti, folositi un ton sau cuvinte nepotrivite? Aveti acum posibilitatea sa depasiti dificultatile de exprimare. Cum sa ne invingem timiditatea este ghidul care va indruma in relatiile cu ceilalti, fie ca este vorba despre familie, fie despre mediul profesional. De la relatiile cu cei apropiati pina la intilnirile profesionale, cartea va dezvaluie toate secretele unei comunicari eficiente. Cu timpul, timiditatea, retinerile de tot felul vi se vor transforma in optimism si siguranta de sine in orice situatie comunicationala.

Cuprins: Sursele tacerii Descoperiti-va insatisfactiile Deformarile de sens din conversatiile noastre Indrazniti sa va schimbati Elaborarea unui discurs interior incurajator Pentru o mai buna exprimare Citeva reguli de aur pentru a le provoca celorlalti dorinta de a va asculta Fiecare este unic Citeva aspecte de retinut, capcane care trebuie evitate
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455