Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Didactica specialitatilor agricole

de Nicolae I. Cerchez
Transformarile actuale determinate de procesele de globalizare si de integrare euroatlantica a tarii noastre pun tot mai acut problema modernizarii agriculturii, dezvoltarii rurale si protectiei mediului, ceea ce necesita o formare si organizare atenta, continua si eficienta in procesul de implementare a stiintelor agricole in sfera productiei si a vietii rurale.

Pretul nostru: 19,50 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: Collegium
Anul aparitiei: 2005
ISBN: 973-681-891-8
Numar de pagini: 280
Limba: Romana
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Collegium
De la editor
Transformarile actuale determinate de procesele de globalizare si de integrare euroatlantica a tarii noastre pun tot mai acut problema modernizarii agriculturii, dezvoltarii rurale si protectiei mediului, ceea ce necesita o formare si organizare atenta, continua si eficienta in procesul de implementare a stiintelor agricole in sfera productiei si a vietii rurale. In acest sens, lucrarea pune la dispozitia tuturor celor interesati (profesori si maistri instructori din scolile agricole, formatori din domeniul educatiei agricole, mentori din scolile agricole etc.) instrumentele de actiune si caile practice de formare profesionala. In plus, pe baza unor scheme verificate in procese similare din Uniunea Europeana, autorul prezinta o serie de tehnici de elaborare si desfasurare a diferite programe formative pentru adultii din mediul rural.

Cuprins: Mijloace de optimizare a procesului de invatamint agricol Organizarea procesului de invatamint agricol Proiecte didactice folosite in invatamintul agricol Formarea formatorilor pentru educatia adultilor din mediul rural Mentor si mentorat in invatamintul agricol
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455