Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

Didactica stiintelor juridice si administrative

de Oana Iucu
O lucrare comprehensiva de metodica predarii stiintelor juridice si administrative, ce acopera intreaga tematica a cursurilor cu aceeasi titulatura introduse la facultatile de drept si cele de administratie publica.

Pretul nostru: 22,50 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: Collegium
Anul aparitiei: 2007
ISBN: 978-973-46-0812-6
Numar de pagini: 240
Limba: Romana
Alte carti din colectia Collegium
De la editor
O lucrare comprehensiva de metodica predarii stiintelor juridice si administrative, ce acopera intreaga tematica a cursurilor cu aceeasi titulatura introduse la facultatile de drept si cele de administratie publica. De la finalitati si obiective la proiectarea sau evaluarea activitatilor educationale, sint prezentate in maniera sistematica si ilustrate cu exemple toate componentele didacticii, cu aplicare la stiintele juridice si administrative.


Cuprins:

Didactica stiintelor juridice si administrative Procesul de invatamint aplicatii pentru domeniul stiintelor juridice si administrative Finalitatile predarii stiintelor juridice si administrative Curriculumul educational pentru predarea stiintelor juridice si administrative Strategiile predarii stiintelor juridice si administrative Evaluarea educationala. Aplicatii pentru domeniul invatamintului juridic si administrativ Principii didactice in predarea stiintelor juridice si administrative Proiectarea activitatilor educationale in domeniul stiintelor juridice si administrative
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455