Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Didactica literaturii romane

de Emanuela Ilie
Didactica literaturii romane raspunde in primul rind nevoilor studentilor care fac practica pedagogica si profesorilor incepatori care urmeaza cursuri de perfectionare sau se pregatesc sa sustina examenele de definitivare si de obtinere a gradului didactic II.

Pretul nostru: 29,95 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: Collegium
Anul aparitiei: 2008
ISBN: 978-973-46-1212-3
Numar de pagini: 288
Limba: Romana
Alte carti din colectia Collegium
De la editor
Editia a II-a revazuta si adaugita

Didactica literaturii romane raspunde in primul rind nevoilor studentilor care fac practica pedagogica si profesorilor incepatori care urmeaza cursuri de perfectionare sau se pregatesc sa sustina examenele de definitivare si de obtinere a gradului didactic II. Sint prezentate notiuni fundamentale si sint exemplificate momente si etape distincte ale procesului didactic, promovindu-se parteneriatul, activizarea si cooperarea, strategiile interactive. Modelele de proiecte didactice prezente la finalul lucrarii pot fi folosite de tinerii profesori pentru organizarea lectiilor.

Cuprins: Curriculumul si produsele curriculare specifice disciplinei limba si literatura romana Proiectarea la limba si literatura romana Moduri de desfasurare si organizare a activitatii didactice Metode si procedee folosite in studierea literaturii Mijloacele didactice la ora de literatura Evaluarea la ora de literatura
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455