Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

Tehnici de redactare in presa scrisa

de Sorin Preda
Conceput sub forma unui suport de curs, volumul este o introducere in tehnicile redactarii materialelor de presa scrisa, oferind nu doar o necesara imagine de ansamblu asupra subiectului, ci si numeroase sfaturi, sugestii, contextualizari si exemplificari din peisajul jurnalistic autohton si international.

Pretul nostru: 24,95 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: COLLEGIUM.Media
Anul aparitiei: 2006
ISBN: 973-46-0285-3
Numar de pagini: 224
Limba: Romana
Alte carti din colectia COLLEGIUM.Media
De la editor
Conceput sub forma unui suport de curs, volumul este o introducere in tehnicile redactarii materialelor de presa scrisa, oferind nu doar o necesara imagine de ansamblu asupra subiectului, ci si numeroase sfaturi, sugestii, contextualizari si exemplificari din peisajul jurnalistic autohton si international. Sint tratate elementele de baza corespunzatoare cimpului diversificat si eterogen al scriiturii de presa. Scrisa intr-o maniera clara si atractiva, lucrarea constituie o abordare orientata spre aspectele practice, spre acele proceduri de lucru ce pot fi aplicate consecvent in munca de zi cu zi a jurnalistului.

Cuprins: Contextul demersului jurnalistic Virtutile stilistice ale textului jurnalistic Tipuri de discurs jurnalistic Gestionarea textului jurnalistic Discursul jurnalistic Genuri de teren Presa astazi
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455