Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER

Absalom, Absalom!

de William Faulkner, traducerea Mircea Ivanescu
„Roman al vointei supraumane – insetata nu atit de putere, cit de glorie –, Absalom, Absalom! este istoria contorsionata a unui pariu existential ratat.” (Mircea Mihaies)

Pretul nostru: 34,95 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: Biblioteca Polirom
Anul aparitiei: 2004
ISBN: 973-681-477-7
Numar de pagini: 520
Limba: Romana
Alte carti din colectia Biblioteca Polirom
De la editor
Traducere de Mircea Ivanescu. Postfata de Mircea Mihaies

„Roman al vointei supraumane – insetata nu atit de putere, cit de glorie –, Absalom, Absalom! este istoria contorsionata a unui pariu existential ratat. Personajul care se visa intemeietorul unei dinastii stralucitoare esueaza sistematic, in fiecare etapa a existentei sale. Printr un joc subtil, autorul demistifica imaginea initiala, cosmaresca, a individului pogorit de dincolo, din spatiul agresiv al necunoscutului.” (Mircea Mihaies)

„Cind un autor isi tine respiratia timp de aproape 400 de pagini, el asteapta pe buna dreptate din partea cititorilor sa atinga acea stare de oboseala al carei simptom e pierderea rasuflarii. Insa stilul si metoda lui Faulkner contin atita magie, incit cititorul devine doar un tovaras de gifiiala, care rasfoieste cu nesat paginile haotice spre a descoperi urmatoarea tragedie inspaimintatoare care va zdrobi un grup de nevrotici respingatori si inumani.” (A.B. Bernd)
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455