Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

GRATIE SI FORTA
TREYA KILLAM WILBER: O VINDECARE SPIRITUALA DINCOLO DE MOARTE

de Ken Wilber
Este o poveste miscatoare, ce incepe cu intilnirea aproape mistica dintre cei doi, urmata la scurt timp de decizia de a se casatori.

Pretul nostru: 39,00 RON   
    
Detalii
Editura: Elena Francisc Publishing
Colectia: New Age
Anul aparitiei: 2005
Limba: Romana
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
De la editor
Gratie si forta. Treya Killam Wilber: o vindecare spirituala dincolo de moarte e lucrarea pe care a scris-o in urma pierderii sotiei sale, Treya.

Este o poveste miscatoare, ce incepe cu intilnirea aproape mistica dintre cei doi, urmata la scurt timp de decizia de a se casatori. La numai o saptamina dupa nunta, fericirea le este spulberata de o cumplita veste: Treya sufera de cancer de sin. Cartea este relatarea sincera, dureroasa si inaltatoare a celor cinci ani ce urmeaza acestui verdict: primii cinci ani de casnicie din viata cuplului, cinci ani de iubire, de lupta cu boala, de suferinta in fata fiecarui esec, ultimii cinci ani din viata Treyei. Comentariile filozofului Ken Wilber, care aduc in discutie abordarile conventionale si New Age asupra bolii, sint combinate cu largi pasaje din jurnalul Treyei. "O carte rara. O poveste de dragoste plina de intelepciunea perena a vietii, de suferinsa si fericirea inerente conditiei umane. Sinceritatea, vivacitatea si compasiunea Treyei Killam Wilber reies din pasajele ei de jurnal, intrepatrunse cu maiestrie de comentariile lui Ken. Prin aceasta, Gratie si forta devine experienta traita a unui parteneriat sacru.” (Joan Borysenko, autoarea cartii "Minding the Body, Mending the Mind)
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455