Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

Comunicarea in institutii si organizatii

de Alex Mucchielli, traducerea Traducere de Viorica Aura Paus
Lucrarea se adreseaza studentilor de la facultatile de stiintele comunicarii si relatii publice, precum si specialistilor in domeniu, permitindu-le o mai buna intelegere a rolului pe care il are comunicarea in cadrul institutiilor si organizatiilor.

Pretul nostru: 32,95 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: Comunicare, relatii publice
Anul aparitiei: 2008
ISBN: 978-973-46-0914-7
Numar de pagini: 280
Limba: Romana
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Comunicare, relatii publice
De la editor
Pe baza analizei din perspectiva sistemica a unor cazuri-tip, autorul prezinta procedeele de evaluare a disfunctionalitatilor comunicarii interne si modalitatile de elaborare a strategiilor adecvate pentru rezolvarea lor. Abordarea teoretica urmareste sa imbunatateasca procedurile de audit si sa faciliteze o comunicare interna mai eficienta, care sa raspunda in egala masura asteptarilor angajatilor si nevoilor managerilor. Lucrarea se adreseaza studentilor de la facultatile de stiintele comunicarii si relatii publice, precum si specialistilor in domeniu, permitindu-le o mai buna intelegere a rolului pe care il are comunicarea in cadrul institutiilor si organizatiilor.


Cuprins: Principiul gestiunii colective a problemelor informatiei Noile principii ale auditului informatiei interne si aplicatiile acestora Diversitatea dispozitivelor si mijloacelor de comunicare interna Existenta unui cadru de referinta si coerenta dispozitivului global al comunicarii interne Comunicarea interna ca instrument al managementului Intrebari-cheie pentru auditul comunicarii interne
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455