Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Comunicare si resurse umane

de Viorica Aura Paus
Construite in jurul a trei cuvinte-cheie comunicare, resurse umane si management , cele trei parti ale lucrarii trateaza leadership-ul ca influenta in organizatie, caracteristicile comunicarii organizationale si responsabilitatile manageriale legate de dezvoltarea in organizatie a resurselor umane.

Pretul nostru: 25,90 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: Comunicare, relatii publice
Anul aparitiei: 2006
ISBN: 973-46-0276-4
Numar de pagini: 312
Limba: Romana
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Comunicare, relatii publice
De la editor
Pentru orice organizatie, cea mai importanta resursa o reprezinta oamenii, iar toate elementele necesare functionarii sale se bazeaza pe comunicare. Iata o noua abordare a managementului resurselor umane pe care o propune Viorica Paus, din perspectiva comunicarii, pornind de la premisa ca din rindul practicienilor in domeniu trebuie sa faca parte si specialistii in comunicare, aceasta fiind esentiala in recrutarea si selectia personalului, negociere, formarea si evaluarea salariatilor, lucrul in echipa si realizarea unor activitati sub forma de proiect. Construite in jurul a trei cuvinte-cheie comunicare, resurse umane si management , cele trei parti ale lucrarii trateaza leadership-ul ca influenta in organizatie, caracteristicile comunicarii organizationale si responsabilitatile manageriale legate de dezvoltarea in organizatie a resurselor umane.

Cuprins: Comunicare si management Leadership si managementul resurselor umane Managementul de proiect Managementul grupurilor in organizatie Comunicare si resurse umane Comunicarea interpersonala Comunicarea organizationala Comunicare si dialog social Comunicare si managementul resurselor umane Integrarea in profesie Comunicarea si dezvoltarea personalului Negocierea si rezolvarea conflictelor in organizatii
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455