Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Campania de relatii publice

de Bernard Dagenais, traducerea Romina Surugiu si George Surugiu.
Cartea prezinta principiile care trebuie sa ghideze orice demers avind drept scop realizarea unui plan de campanie, descriind fiecare etapa care contribuie la construirea si reusita unui astfel de plan.

Pretul nostru: 29,95 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: Comunicare, relatii publice
Anul aparitiei: 2003
ISBN: 973-681-267-7
Numar de pagini: 344
Limba: Romana
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Comunicare, relatii publice
De la editor
Cartea prezinta principiile care trebuie sa ghideze orice demers avind drept scop realizarea unui plan de campanie, descriind fiecare etapa care contribuie la construirea si reusita unui astfel de plan. Notiunile teoretice sint insotite de numeroase exemplificari, pentru a oferi o imagine concreta a modului in care pot fi gestionate problemele oricarei organizatii: cresterea cifrei de afaceri, refacerea imaginii publice, traversarea unor crize, crearea unui climat favorabil in cadrul firmei, determinarea unei schimbari de comportament al angajatilor, apararea in fata concurentei etc. Avind in vedere indelunga experienta a autorului in relatiile publice, cartea constituie un instrument indispensabil pentru orice persoana care lucreaza sau doreste sa lucreze in acest domeniu.

Cuprins: Notiuni de baza despre comunicarea intr-o organizatie Analiza de situatie si diagnosticul Obiectivul Publicul-tinta Definirea axei de comunicare Explorarea si alegerea strategiilor de comunicare Conceperea mesajelor Bugetul si calendarul Evaluarea Prezentarea planului
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455