Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Bazele programarii in C
Aplicatii

de Doina Logofatu
Conceputa ca un manual pentru cei care vor sa inceapa studiul programarii, cartea faciliteaza insusirea notiunilor introductive si formarea unor abilitati de abordare a situatiilor practice, dar suportul teoretic riguros si varietatea temelor abordate o indica si celor avind deja cunostinte avansate. Este recomandata elevilor, studentilor, programatorilor, profesorilor de informatica si tuturor celor care doresc sa-si perfectioneze cunostintele de programare, atit pentru studiul individual, cit si ca material de lucru la orele de curs.

Pretul nostru: 29,95 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: Calculatoare, informatica
Anul aparitiei: 2006
ISBN: 973-46-0219-5
Numar de pagini: 408
Limba: Romana
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Calculatoare, informatica
De la editor
Conceputa ca un manual pentru cei care vor sa inceapa studiul programarii, cartea faciliteaza insusirea notiunilor introductive si formarea unor abilitati de abordare a situatiilor practice, dar suportul teoretic riguros si varietatea temelor abordate o indica si celor avind deja cunostinte avansate. Este recomandata elevilor, studentilor, programatorilor, profesorilor de informatica si tuturor celor care doresc sa-si perfectioneze cunostintele de programare, atit pentru studiul individual, cit si ca material de lucru la orele de curs. Cele peste 100 de probleme rezolvate sint tratate drept studii de caz, cu exemple, analogii, explicatii detaliate atit la nivel de algoritm, cit si la cel de implementare in C, fiind insotite de listing-ul complet al programului, de un set reprezentativ de date de intrare si iesire, precum si de exercitii inrudite propuse spre rezolvare.

Cuprins: Evolutia sistemelor de calcul Algoritmi elemente definitorii Limbajul C prezentare generala Tablouri, pointeri, pointeri la functii Siruri de caractere. Operatii cu fisiere Structuri, uniuni, cimpuri de biti Algoritmi elementari Operatii pe biti Functii de timp, numere aleatorii Structuri cu autoreferire Grafuri, tehnici de programare Probleme de concurs Aplicatie: numere mari Aplicatie: fractali space-feeling
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455