Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Aplicatii Web la cheie
Studii de caz implementate in PHP

de Sabin Buraga
O lucrare singulara in peisajul publicistic informatic actual si totodata un „retetar” de proiectare Web. Cartea contine sapte aplicatii Web functionale concepute in PHP si prezentate in detaliu: analiza, proiectarea, implementarea si intretinerea produsului.

Pretul nostru: 24,95 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: Calculatoare, informatica
Anul aparitiei: 2003
ISBN: 973-681-456-4
Numar de pagini: 272
Limba: Romana
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Calculatoare, informatica
De la editor
O lucrare singulara in peisajul publicistic informatic actual si totodata un „retetar” de proiectare Web. Cartea contine sapte aplicatii Web functionale concepute in PHP si prezentate in detaliu: analiza, proiectarea, implementarea si intretinerea produsului. Secventele de cod detaliate si comentate pe larg, abordarea structurata si orientata spre rezolvarea practica a temei propuse, oferirea unor tehnici de proiectare cu aplicabilitate mai larga si a unor solutii „la cheie” (autentificarea si administrarea utilizatorilor, managementul sesiunilor, cosul de cumparaturi, trimiterea de diverse continuturi catre navigatorul utilizatorului) fac lucrarea deosebit de utila atit elevilor din clasele superioare de liceu si studentilor de la facultatile de profil, cit si arhitectilor, designerilor sau proiectantilor Web cu experienta.

Cuprins: Pasii de realizare a siturilor Web dinamice folosind tehnologii deschise (open-source) – de la proiectare si analiza pina la implementarea finala si mentinere • Functionalitati e-commerce: cos de cumparaturi; motor intern de cautare; mecanism de plata electronica •Cod-sursa PHP •Administrarea on-line a aplicatiilor Web • Proiectarea si exploatarea bazelor de date MySQL • Managementul si autentificarea utilizatorilor • Generarea de continut grafic 2D/3D • Acces la aplicatii Web prin dispozitive WAP • Dezvoltarea de servicii Web bazate pe XML
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455